Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] NOXIA vs NEVIOS

szogun5555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żaden. Oba serwy na 2dni. Administracja stawia co tydzień serwer albo po prostu gra tam max 100 osób (licząc buffki). Lepiej zagraj na stabilnym serwerze, który stoi dobry rok/pół roku :>

photo261314.png

Opublikowano

Z tych 2 jesli koniecznie musialbym wybierac wybralbym neviosa edit:Jezeli lubisz absy na klasy wybierz virtual/pandora.Jesli nie polecam ci serwer z mojej sygnaturki lub legionmt2 ew sealian:)

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Zgadzam się z Arnoldem Boczkiem( xD ), oba serwery są bardzo słabe.

Jak się komuś nudzi to można pograć kilka godzin i zabić nudę, ale to tyle.

Zwyczajnie nic się tam nie dzieje, administracja tam i tu leje na graczy byle by kasiorka leciała do kieszeni.

Teraz to jedynie gracz może polegać na serwerach, które stoją dość długo bo szkoda inwestować w coś co i tak zamkną za miesiąc lub dwa.

58815786.jpg

Opublikowano

Żaden. Oba serwy na 2dni. Administracja stawia co tydzień serwer albo po prostu gra tam max 100 osób (licząc buffki). Lepiej zagraj na stabilnym serwerze, który stoi dobry rok/pół roku :>

Dokładnie jak wiesz , że serwer postoi tydzień to po co wgle zaczynać i niszczyć sobie nerwy moim zdaniem jest to zbędne .Zależy jakie typy serwera kto lubi mogę poradzić , ale wszystko na PW

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...