Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mali maniacy

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile lat mieliście kiedy dostaliscie w łapy kompa , lapa ? Ja UWAGA : 4 LATA tak brzmi szalenie ale jak miałem 4 lat nie umiałem do końca czytać ale wiedziałem że start jest 1 , a save 2 lub 3 , a load 3 lub 2 , a exit ostatni . W wieku 6 lat już grzebałem w plikach , nie wiedziałem co to hack i ze to wogule jest , dane było mi było grać w jedne z najpiękniejszych tytułow colobot ahh ile wspomnien :) , deus ex 1 , halo 1 , postal-e , itp. Ahhh piękne czasy !

Opublikowano

po komunii kompa dostałem, jak większość pewnie

down:

no wczoraj ;_;

Opublikowano

po komunii kompa dostałem, jak większość pewnie

Czyli dość nie dawno? :)

Ja albo w 4 lub 5 klanie podstawówki.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja 10/11 u kolegi zauważyłem komputer i chciałem taki jak on.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Ja bodajże w 1-3 podstawówki, potem po jakimś czasie internet, ale i tak wolałem biegać i bić się patykami xD

Ale jesteś krejzol. W wieku 4 lat dostać kompa, łał, to jest życie.

7m9a.png

Opublikowano

Akurat babcia pracowała w poczcie , i uwaga grałem naprawdę serio dosłownie bywało tak że grałem od 6 do 23 i dłużej że na 2 dzień budziłem się w łózku bo rodzice wyłączali kompa kiedy ja juz serio spałem przy kompie .

A tak wgl chcecie poznać ułamek mojego życia bo to dla mnie nic trudnego a was może (brak słów)

Opublikowano

Akurat babcia pracowała w poczcie , i uwaga grałem naprawdę serio dosłownie bywało tak że grałem od 6 do 23 i dłużej że na 2 dzień budziłem się w łózku bo rodzice wyłączali kompa kiedy ja juz serio spałem przy kompie .

A tak wgl chcecie poznać ułamek mojego życia bo to dla mnie nic trudnego a was może (brak słów)

Nie no, masz się czym chwalić. Brawa dla mamusi i tatusia

Tak BTW: images?q=tbn:ANd9GcRrRbo4HEf_NF0rSjCd2EZZSjExV7QhbYzk5-Gwr9pFwhZvyBrv

7m9a.png

Opublikowano

Nie rozumiem osób które pisały że jeśli miało się kompa wcześnie, to miało się zjebane dzieciństwo...
Comodore64 miałem jakoś w wieku już 3 lat ( nie ogarniałem jak się gra, więc pewnie siostry grały za mnie -.-) PCta miałem w wieku 5 lat. (98') Od rana do wieczora siedziałem na dworze, grałem w nogę, jeździłem na rowerze, bawiłem się w piaskownicy, w podchody itp. itd. wieczorami ( po dobranocce), siadałem do kompa.
Czy w takim razie moje dzieciństwo było zjebane? jak najbardziej nie, bo potrafiłem sobie rozdzielić "obowiązki".

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie rozumiem osób które pisały że jeśli miało się kompa wcześnie, to miało się zjebane dzieciństwo...

Comodore64 miałem jakoś w wieku już 3 lat ( nie ogarniałem jak się gra, więc pewnie siostry grały za mnie -.-) PCta miałem w wieku 5 lat. (98') Od rana do wieczora siedziałem na dworze, grałem w nogę, jeździłem na rowerze, bawiłem się w piaskownicy, w podchody itp. itd. wieczorami ( po dobranocce), siadałem do kompa.

Czy w takim razie moje dzieciństwo było zjebane? jak najbardziej nie, bo potrafiłem sobie rozdzielić "obowiązki".

Pewnie, lecz tu masz odpowiedź która to potwierdza.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Pewnie, lecz tu masz odpowiedź która to potwierdza.

To że ktoś nie potrafił sobie oddzielić tego co fajne, z tym co staje się nałogiem. To już jego wina, albo po prostu wychowania.

Btw. "parametry" mojego pierwszego PC.

Intel Pentium 200MHz

32Mb Ram

Nie wiem czy to coś w ogóle miało kartę graficzną ;)

Miałem taki sprzęt i nie posłałem żadnej rakiety w kosmos :<

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

To że ktoś nie potrafił sobie oddzielić tego co fajne, z tym co staje się nałogiem. To już jego wina, albo po prostu wychowania.

Oczywiście, ale kompletnie nie rozumiem o co Ci chodzi.Teksty o słabym dzieciństwie były skierowane do autora tematu. Cieszę się że Twoje było dobre.

No tak, ale autor miał 4 latka, potem był inny który także napisał że miał coś koło tego. A ja miałem wtedy 5 lat ;) więc równie dobrze ten tekst mógł być skierowany w moją stronę ;) dlatego napisałem że nie każdy miał zjebane dzieciństwo ;)

Nie, nie i nie. Widzę wszystkie posty i szczerze nie chce mi się już niczego udowadniać. Ale ok, masz racje. Oczywiście, że ni e masz.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Oczywiście, ale kompletnie nie rozumiem o co Ci chodzi.Teksty o słabym dzieciństwie były skierowane do autora tematu. Cieszę się że Twoje było dobre.

No tak, ale autor miał 4 latka, potem był inny który także napisał że miał coś koło tego. A ja miałem wtedy 5 lat ;) więc równie dobrze ten tekst mógł być skierowany w moją stronę ;) dlatego napisałem że nie każdy miał zjebane dzieciństwo ;)

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Widze blender się zrobił , dla mnie dzieciństwo nie jest zjebane tylko zajebiste , ale cóz gust

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...