Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy opłaca się przeranbiać xbox'a

MyStereQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli nie chcesz wydawac po 150zł+ na gry to sie oplaca. Cena przerobki zalezy od daty produkcji konsoli + do tego przydalo by sie kupic nagrywarke IHAS.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Nawet nie pomyśleliście o 1, używki :). Przerabiać nie warto jeśli grasz na multi, wyłapią cię dostaniesz bana i stracisz hajs wydany na xbox live. W empiku masz dużo używanych gier za 50-150zł.

Opublikowano

Kuzyn gra już na przreróbce 6 miechów pierw gral na LT2 a teraz na LT3 gra głownie na multi i jeszce nie wyłapał ... A wszyscy piszą , że max 2 tygodnie i ban ...

Wiecj jak to jest ?

@up

Takie pytanie ... Masz dom i musisz płacić rachunki ... ale masz sposob ze raz placisz max 150 zl i nie płacisz już i co wybierasz ?

Opublikowano

jak dla mnie nie oplaca sie przerabiac. sam przerobilem i z nerwow sprzedalem

Opublikowano

Jesli nie chcesz wydawac po 150zł+ na gry to sie oplaca. Cena przerobki zalezy od daty produkcji konsoli + do tego przydalo by sie kupic nagrywarke IHAS.

Zamiast wydawać kasę na crapową nagrywarkę IHASA ja polecam użyć programik o nazwie BurnerMax :)

No tak , tb nie opłaca sie przerabiac skoro grasz na multi

Znam gościa co już jeździ na piratach online około 3 lata i nadal ma liva hehe , więc śmiało może przerobić konsolę i sądząc po aktualnym statusie rynku konsol gdzie za rogiem czają się niby te "Next Geny" że jest małe prawo podobieństwo że ktoś w tym okresie dostanie bana bo oni mają w nosie tą zabawę w te bany ponieważ oni zajmują się next genami i programowaniem nowego systemu.

jak dla mnie nie oplaca sie przerabiac. sam przerobilem i z nerwow sprzedalem

A to niby czemu ? Czyżby depresja dopadła po RRODZIE ?

Opublikowano

Zamiast wydawać kasę na crapową nagrywarkę IHASA ja polecam użyć programik o nazwie BurnerMax :)

Znam gościa co już jeździ na piratach online około 3 lata i nadal ma liva hehe , więc śmiało może przerobić konsolę i sądząc po aktualnym statusie rynku konsol gdzie za rogiem czają się niby te "Next Geny" że jest małe prawo podobieństwo że ktoś w tym okresie dostanie bana bo oni mają w nosie tą zabawę w te bany ponieważ oni zajmują się next genami i programowaniem nowego systemu.

A to niby czemu ? Czyżby depresja dopadła po RRODZIE ?

BurnerMax jest jeszcze zbyt niedopracowany, nie zastapi IHASA ;)

ruch_13.jpg
Opublikowano

Jak przerobisz xboxa na multi to nic Ci nie da przerobienie. To tak jak z piratami na pc, nie masz klucza - nie pograsz.

Opublikowano

Jak przerobisz xboxa na multi to nic Ci nie da przerobienie. To tak jak z piratami na pc, nie masz klucza - nie pograsz.

Ta klucze pff. zawsze może kupić za 800 Ms points a jak nie to jak ma dobrego kolegę to mu pozwoli przenieść licencje :)

Do tego nie masz 80% szans na bana -,- jakby to było to by nikt nie piracił bo każdy dzień to by było dla niego ryzyko .. A sam mówisz że kumpel czy tam kolega gra już 6 miechów więc , rób co chcesz twoja kasa jak masz jakiegoś informatyka w pobliżu to on ci pewnie gry po 20 zł by sprzedawał :)

Opublikowano

Żadnego bana nie dostaniesz. Napisz do mnie..

Zajmuję się przerabianiem konsoli wraz z najnowszymi update i wszystkim :) Jak już się wejdzie w temat to łatwo i przerobić :)

Żadnych banów nie złapiesz. Ja mam 2 konsole : 1 jasper , 2 slim jasper przerobiony od kupna ( ponad rok ) i do teraz bana nie ma :) a jechałem nim nawet na multi na xbox live :)

Napisz na PW to ci wszystko wyjaśnie i doradze co i w jaki sposób zrobić i jak najlepiej.

Pozdrawiam

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

przerób xbox360 :) Polecam ci naprawdę przeróbka mnie kosztowała 75 zł + dysk 20 gb 50 zł to 125 zł wyszło mi razem opłaca się nawet gry przed premierą się ma :P a jak przerobisz to polecam pobierać z tnttorrent lub z chomikuj. Wtedy zależnie od przeróbki wypalasz gry np lt3.0 przeróbka i wypalasz imgburn i grasz :D a jak gra jest na lt 2.0 to przez abx i wypalasz imgburn :)

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...