Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Szukam Hacka na kasę

louson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do jakiego 4s ( hack typu wpisujesz 99999g i że niby ci to doda na konto nie istnieje)?

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

jpdl kolejne dziecko neostrady z hackiem na kase ....

Ludzie do żadnej gry nie ma czegoś takiego jak gold hack.

Widać że za dużo youtube.

P0zDr0

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Cheaty na kase NIE ISTNIEJĄ. Co prawda są takie które przemieniają jakąś ilość golda z np. 1 na 20000 ale nie możesz tym płacić.

Pomogłem? Liczę na +

hbn5.png

Opublikowano

A jak ty sobie to wyobrażasz

ktoś pisze skomplikowanego hacka który włamuje się do bazy dany 4story tylko po to żeby jakieś "dziecko" dodało sobie trochę g

a nawet jeśli by to istniało to raczej koleś który by pisał tego hacka od razu zrobił by hacka na kk "bo co to za różnica" i tak się do bazy danych włamuje

i tak pewnie by nie działało po max 2-3 dniach bo by to naprawili

PS. no już nawet nie wspominam o odpowiedzialności karnej za włamanie się na serwer itp.

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

to powiedzcie mi cwaniacy, jak wy zarabiacie kase ??:PLmichalPL, KITAN12K12, przem853, nom jak wy zarabiacie na malych levelach ??

Opublikowano

Na małych levelach nie da się zarabiać kasy.

Opublikowano

Ja mam postać na td10, 20lev zabijam grzybka i lecą czeladki,chodze na czaso 19 i dropie osirisy i jakaś tam kasa jest.

Za same czeladki na miecha mam około 40g

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Haka na goldy nie ma i nie będzie. Michał ma racje w 100%, wszystkie informacje znajdują się w bazie danych. Aby się do niej dostać trzeba mieć hasło i adres IP do serwera, może i proste, jednak każdy server jest zabezpieczony i można sie z nim po,ączyc tylko i wylacznie przez okreslone ip dodane do wyjatkow. Nawet jeżeli bi się udało zrobić takiego hacka to gwarantowane namierzenie i zmarnowanie życiu w wiezieniu ;D. Istnieja jedynie bugi jak nie jest dopracowana gra, eraz raczej to się juz nie zdarzy... 4s jest juz po porstu za stare. Jednak admin sobie z nudow wchodzi w baze danych i batrzy na wartosc G ustawia sobie sortuj malejąco i patrzy xxxxxxxxg zamaist 300-3000 nie wyglada to podejrzanie? W tym samym momecie leci ban ewentualnie kasuje o pare zer wartosc ^^

Opublikowano

A jak ty sobie to wyobrażasz

ktoś pisze skomplikowanego hacka który włamuje się do bazy dany 4story tylko po to żeby jakieś "dziecko" dodało sobie trochę g

a nawet jeśli by to istniało to raczej koleś który by pisał tego hacka od razu zrobił by hacka na kk "bo co to za różnica" i tak się do bazy danych włamuje

i tak pewnie by nie działało po max 2-3 dniach bo by to naprawili

PS. no już nawet nie wspominam o odpowiedzialności karnej za włamanie się na serwer itp.

Człowiek by taki program musiał pisać około 4-5 mięsięcy albo nawet i więcej ale i tak po 2 dniach by wykryli jego IP i zgłosili na policje za włam i około 10 lat więzienia.Więc nie możliwe jest zrobienie programu na kase itd. bo mają tam zaje****ą ochronę anty-hacker'om i odrazu lądujesz na policji

to powiedzcie mi cwaniacy, jak wy zarabiacie kase ??:PLmichalPL, KITAN12K12, przem853, nom jak wy zarabiacie na malych levelach ??

Hmm... 20 lv siedzisz na Td10 i lejesz grzybki wylatują czelady sprzedajesz kasa leci.

Lub nazbierać jakiegoś golda i grać na maszynkach sposobem tak zwanym "ziarnko do ziarnka a uzbiera się miarka"

Wystarczy chcieć.

hbn5.png

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Nie ma; p

Metin2.pl s1 90lvl -> Dragonmt2 250lvl -> Diamondmt2 250lvl -> Senthia 250lvl -> Tanidur 160lvl

Spotkać mnie można pod nickiem GeDo .

Opublikowano

@Up

Po 1 nie wrzucaj linku do pobrania bez skanu, 24h na skan. Po 2 daj dowody :). Po 3 taki hack nigdy nie istniał, nie istnieje i nie bd istniał.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Kolejny dzieciak z tym samym zapytaniem i poraz grom wie który odpowiadam że nie ma takiego czegoś jak hack na kasę.

Ogarnijcie się wkońcu.....

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Jak dla mnie 4s to gra grai i płać lecz oczywiście można się dorobić samemu długą grą a żadne cheaty hacki i tym podobne nie istnieją są to spekulacje głupców takie jest moje zdanie :) Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...