Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] rakedy-bronz

linek100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam pytanie do was jestem w bronzie. i mam takich graczy no słabych mi dobiera

I mam pytanie w jakich godz najlepiej grać rankedy żeby nie było takich dzieci-np że piszą -noob-idiot-troll i te teksty spammem

Opublikowano

Rano, środek nocy. Jak się jakieś dziecko rozkręci i zacznie pisać teksty typu noob,omg itd. to pamiętaj że możesz użyć opcji mute ;)

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Otóż mam pytanie do was jestem w bronzie. i mam takich graczy no słabych mi dobiera

I mam pytanie w jakich godz najlepiej grać rankedy żeby nie było takich dzieci-np że piszą -noob-idiot-troll i te teksty spammem

JAk ci slabych graczy dobiera to czemu nie wygrywasz ? :)

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

To tzw elohell, więc się nie dziw :D graj wieczorami lub w nocy, wtedy większość troli śpi ;x

Opublikowano

Od 23:00 do 13:30 ,wtedy śpią i są w szkole ,ale w nocy też się zdarzają słabsi ludzie ale każdemu może się zdarzyć, przynajmniej nie myślą sobie ,że są koxami i nikt im nie może podskoczyć.

Pentakille [Ranked]

• Fiora (1) • Nidalee (1) • Ezreal (1) • Graves(1) • Cassiopeia (1) ♦

Pentakille [Normal]

• Gangplank (1) • Master Yi (1) • Cassiopeia (1) ♦

Opublikowano

Wykorzystaj to ze ci slabych dobiera. Najpierw sie naffeduj i bedziesz wszystkich rozwalal po kolei, podczas gdy brąziaki będą focusowały twojego garena z 300 armora i m.resist.

Tylko ze w tym league hell nie mozesz ustąpić i iść na supporta. Nim nie wykarujesz. Co innego mid/jungle czy adc

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

W każdych godzinach może Ci sie trafić afker czy troll.

Nie grają tam tylko Polacy, więc wiesz, gdzie indziej mają inną godzinie.

Aczkolwiek, przeważnie polecałbym Ci grać gdzieś w nocy.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Sama godzina nie zapewni Ci wygranej. Do tego potrzebne jest wymainowanie przynajmniej jednej postaci i zdanie sobie sprawy z błędów, które popełniasz.
Na moim przykładzie: Też grałem kiedyś w brąz i sądziłem, że mam cały czas noob team. Ale gdy przejrzałem, że moja gra nie jest idealna, zacząłem zrzucać na siebie wine za każdy przegrany mecz. Dało mi to dalszą motywacje, dzięki czemu poprawiłem swój poziom gry.

Może kiedyś ;)

Opublikowano

Wykorzystaj to ze ci slabych dobiera. Najpierw sie naffeduj i bedziesz wszystkich rozwalal po kolei, podczas gdy brąziaki będą focusowały twojego garena z 300 armora i m.resist.

Tylko ze w tym league hell nie mozesz ustąpić i iść na supporta. Nim nie wykarujesz. Co innego mid/jungle czy adc

od kiedy supportem nie można wycarrować gry? trochę beka, ale się nie dziwie, bo to mpc

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

Gra w innej godzinie nic nie da. Wiele osób jest w innej strefie czasowej.

A to, że dobiera ci idiotów do drużyny, jest normalne.

Ja przez takie osoby ostatnio na brązie przegrałem 10 rankedów z rzędu, spadłem z brąz 3, na brąz 4.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

elo = fart

znam takiego jednego ktory ma gold a w ogule nie umie grac takei zero a ja mam silver i jestem od niego zsto razty lepszy

nic nie zrobisz po prostyu graj dla zabawy a nie dal elo

Za wysoka.

Opublikowano

Jesteście na takim poziomie na jaki zaslugujecie, ja jakos z gold IV wybilem sie do platyny w tym sezonie. A jak gralem u kolegi na koncie na bronzie to prosze was tam jest tak latwo wycarrowac ze pytan nie mam wiec nie srajcie sie ze wyjsc nie umiecie i nauczcie sie grac

Opublikowano

Up potwierdzam grałem z kolega bronzik 3 do 1 (1dzień) potem sam i znów 5 , nawet kupiłem prawie wszystkich supportów żeby tych debili feedowac i zawsze gram to adc ma x/ 0 , ale po co jak i tak przegram bo on skupia się na "angielskim" czołgu... A jungle gankuje z wbijając pod wieżę , lub tank (voli,cho) robi się na ad...

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Bronzu ^^ Najpierw ortografia potem gra. Zeby nie bylo ze spam...

@t W nocy 23-05 rano . . . PEWNIE GRAM NIE UMIESZ . Graj na boty .. potem rank .Bye.

Człowieku.... Wiesz jak mnie wkurwil..... tym postem? Nie umiem grać ? dawaj 1:1 cwaniaku dobry w pisaniu w grze 0.graj na boty ty pograj twój poziom tam odpowiada lamusie..

Opublikowano

Człowieku.... Wiesz jak mnie wkurwil..... tym postem? Nie umiem grać ? dawaj 1:1 cwaniaku dobry w pisaniu w grze 0.graj na boty ty pograj twój poziom tam odpowiada lamusie..

Skoro tak się bulwersujesz byle czym, to nawet nie chce wiedzieć co podczas meczu piszesz. Zastanów się najpierw nad tym jak wygląda Twoja komunikacja z drużyną.

Może kiedyś ;)

Opublikowano

to nie zależy od godziny...

im więcej rankedów przegrałeś tym gorszych graczy ci dobiera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...