Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Stworzenie serwera.

Ten100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jak można stworzyć swój własny serwer do dayZ ?

np. jeśli chcę z kolegami w 4-5 osób pograć ?

Żeby były normalnie pojazdy,heli crashe itp.

Nie mówię tu o żadnej zaporze przeciwko cheatom itp.

Bo to chyba zbędne w moim przypadku.

Proszę nieprzeszkadzać zmarłemu.

Opublikowano

Z tego co wiem - Ściągasz pliki serwerowe i masz, Stawiasz serwer na swoim kompie albo wykupujesz maszynę.

xxx

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

UP - Jemu chodzi o dayz nie o warz ...

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

@dudu Jeśli radzisz mi szukać w google możesz po prostu spierdalać, bo gówno wnosisz do tematu a ja nie będę sprzątał.

Z tego co wiem to szukałem, tylko że z tego co wiem było na nieaktualną wersje dayZ.

Gdybym nie szukał w google przynajmniej trochę to bym się nie pytał na forum.

Forum jest do dzielenia się informacjami i pomaganiu sobie a nie spamowaniu "poszukaj w google"

@Maccer Tak, chodzi mi o serwer DayZ.

Opublikowano

Poradniki sa jak najbardziej aktualne, musisz tylko pobrac NOWE, aktualne wer. plikow ze strony ofic. Arma2 potrzebne do serwera lub wykupic serwer dedyk. z zainstalowanym modem, koszt to okolo 30$ za 50 slotow/miesiac. Polecam ten drugi sposob, a to dlatego, ze robisz to legalnie :) dwa, nieznam twojej "maszyny" ani UPLOAD Twojego intenetu, a to jest istotne. Zreszta gdzies przy okazji jakiegos poradnika, gostek opisuje, jakie łącze - ile ludzi.

test

Opublikowano

Ok łapie tylko większość poradników jest sprzed 3 miesięcy. A nowych plików na serwer nie mogę znaleść. Szukałem na stronie dayZ i na arma 2 i nic nie ma na temat plików serwerowych.

Opublikowano

Chyba tam brakuje paru plików. Robie jak na filmiku a serwer się nie odpala.

Zaraz na poczatku filmiku koleś wchodzi w folder dayz,który ma na pulpicie. A w plikach sciagniętych nie mam zadnego pliku dayz. Ma w nimi pliki : chernarus,bliziz itp. itp. jak wchodzi w chernarus ma jeszcze więcej plików. Ja takiego folderu nie mam. Coś pominąłem ?

Np. nie ma też : arma2oaserver.exe

Opublikowano

@up, mozesz napisac jaki masz inernet, jakiego kompa i jak to dziala: ilu graczy, czy grasz na tym kompie co serwer, jakie fps itp

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Chyba tam brakuje paru plików. Robie jak na filmiku a serwer się nie odpala.

Zaraz na poczatku filmiku koleś wchodzi w folder dayz,który ma na pulpicie. A w plikach sciagniętych nie mam zadnego pliku dayz. Ma w nimi pliki : chernarus,bliziz itp. itp. jak wchodzi w chernarus ma jeszcze więcej plików. Ja takiego folderu nie mam. Coś pominąłem ?

Np. nie ma też : arma2oaserver.exe

Skad wziasc ten folder DAYZ co ma ten kolo? wiem ze kopie ale nie chce zakladac nowego tematu.

b_560x95.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...