Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Turecki serwer

PlussH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, w lola już prawie nie gram albo 1 meczyk w tygodniu więc wpadłem na pomysł przenosin na ten turecki serw, tak dla jaj. Pytanie jest takie; jak wygląda tam ping, poziom gry, mniej więcej znajomość angielskiego, śmiesznie będzie się z nimi dogadywać <3

starcraft-2-logo1.png

Opublikowano

Ogólnie nie polecam.

Ping 100+ poziom gry raczej jeden z najniższych znajomość angielskiego też mała.

Zagrałem tam ogólnie kilka gier i odradzam Ci ;)

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Ogólnie nie polecam.

Ping 100+ poziom gry raczej jeden z najniższych znajomość angielskiego też mała.

Zagrałem tam ogólnie kilka gier i odradzam Ci ;)

Nie do konca, jak bedziesz znal podstawowe slowka tureckie to sie w miare dogadasz.

Ping tez nie jest az taki wysoki, co prawda +80 ale nie widac roznicy. Poziom jest faktycznie slaby, polecam Ci jezeli kiedy masz zamiar wrocic na nordic, poniewaz turecki serwer jest takim free wbijaniem elo, kolega przeniosl sie tam, bedac w srebro 3 na nordicu, a tam ma platynke 4 juz i wkrotce bedzie sie przenosic. Ogolem sam sie tez chce przeniesc ale to moze nie teraz. Jezeli i tak grasz 1-2partyjki w tygodniu to moze gra tam Cie zaciekawi, znow bedziesz moze chcial grac :)

sstwc.jpg

Opublikowano

Taa turki i ich "1000k gold pls". Pingi makabra, poziom gry masakra. Jak nie lubisz ruskiego sposobu gry etc. to nie polecam.

fiR919k.png

Opublikowano

Ten serwer może niektórym posłużyć do wbijania elo, ale nie wiem czy jest opłacalny.

Co do pingów, to wcale dużej różnicy nie ma, max. 20 ms.

Poziom gry - prawda, fatalny, ale jeżeli sobie dajesz rade sam, np. grając jakąś postacią, która carruje gry to na lajcie możesz tam pograć.

Pamiętam jedynie tyle, że grałem tam z początkiem tego serwera, co był bonus expa i ip na 2 tygodnie + Trynda i skin do niego.

To można było nim staty wbijać 40+/2-3, bo niektórzy widzieli tą gre po raz pierwszy.

Ale jedyny plus tego serwera to taki, że tam nikt nie bluźni na Ciebie. =) Nie to co nordic, na start kupisz (np. maczete i 3 poty w jungli na elisce i już dostajesz flame, bo "czemu 3 poty, a nie 5?").

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Skuli 1 skina warto się przenieść ? Na Tureckim se nie pograsz, poziom żałosny jest a język to już swoją drogą : D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...