Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Profitsms PIT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciał bym się dowiedzieć jaki PIT mam wypełnić jeżeli chcę odprowadzić podatek od zarobku przez sms konto mam na profitsms i podatek trzeba odprowadzić samemu. Tylko mam taki problem bo nie wiem jaki PIT mam wypełnić ? Wie ktoś bede dawal Like ile dam rady :D

Juni0r.jpg

Opublikowano

Polecam forum prawnicze. Co to ma wspólnego z Minecraft.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Na profitsms nie trzeba zadnego pitu robic ani podatku płacić ponieważ jeśli nie wiesz to to pitu trzeba miec NIP a co za tym idze pewnie nie masz 18 lat wiec nie masz NIPu a i jeszcze wogole ci nie pełno sprawni umysłowo administratorzy popełniają przestępstwo ponieważ nie wymahajaą podstawowych informacji o kliencje tzn, nip, nr, dowodu, i nie odprowadzją podatku itp. Wogóle zastanwiam czy nie zgłoszę idz do prokuratury o łamanie prawa podatowego. Dziekuję tyle miałem do napisania na dzień dziszejszy

• 1 rok później...
Opublikowano

Dobrze wiedzieć że ktoś myśli podobnie jak ja ;) Niestety profitsms działa zgodnie z polskim prawem, ale podatki i tak trzeba rozliczac samodzielnie.

Co do pkt wypłaty z fiberhost to już inna bajka :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...