Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszedł ktoś na takie studium?

http://www.cspsp.pl/nabor/

Tak sobie pomyślałem, żeby pójść po technikum na strażaka i się zastanawiam, czy ciężko będzie się dostać.

Wie ktoś może ilu jest chętnych i wgl opowiedzieć mi coś więcej na ten temat? :)

Spam = warn :)

Opublikowano

To ty powinienes dostac warna za pieprzenie smieci w statusie ;]

Dawaj jebnij warnem ;]

Tak kurwa, ja dostalem warna a lenart ponizej juz nie, wez ogarnij sie typie ;]

///Uważaj na słowa i nie płacz. Jeżeli coś się nie podoba lub czujesz, że ktoś inny powinien dostać ostrzeżenie klikaj w "Zgłoś".

Zalosny jestes :) btw " puacz " lepiej brzmi ;)

Opublikowano

Wiem o tym, że jest trudno się dostać jak do policji. A ile osób się stara to nie wiem ale raczej sporo, niby płaca państwowa ale stała :]

Opublikowano

Ja mam zamiar się wybrać na takie coś tylko, że w krakowie.

Dostać się jest bardzo ciężko, trzeba ogarniać chemię i fizykę. Gdy brat parę lat temu wybierał się tam to było około 900 osób chętnych, a wybrali tylko około 75.

Jakie technikum jesteś?

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Do OSP nie problem się dostać, dużo trudniej jest dostać się to zawodowej jednostki strażaków.

BTW. Strażaki wolą chłopaków.

Matma, Chemia, fizyka - potrzebne przedmioty w tym kierunku.

@Bennq123

Nie jestem na tym profilu. :D

w83od2.jpg

Opublikowano

Do OSP nie problem się dostać, dużo trudniej jest dostać się to zawodowej jednostki strażaków.

BTW. Strażaki wolą chłopaków.

Chyba ty :D jestem w osp i wolę dziewczyny xD(do osp każdy może się zapisać)

@Turek bo na takim profilu(też na nim jestem) chemia jest dwa lata, praktycznie nic się nie nauczysz i trzeba samemu się jakąś doszkalać.

Fizyka już trochę lepiej, bo 4 lata i jeśli nauczyciel jest ogarnięty to się czegoś nauczysz.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Fizyki nie mam chyba w 2 klasie, chemii w 2 i 4, ale nie wiem jak to tam jest. Mata rozszerzona. Słyszałem też, że bez pleców albo w łape jak się nie da to ciężko jest się dostać

@DOWN

niema keyów, niema posta.

cm9ac6.jpg

Wprowadzasz w błąd userów.

Trzeba sobie jakoś radzić :D
Opublikowano

niema keyów, niema posta.

cm9ac6.jpg

Wprowadzasz w błąd userów.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

ciężko się dostać jest mnóstwo Testów ćwiczeń ( na których większość odpada) itp

musisz być zdrowy Fizycznie jak i Psychicznie ( jak masz jakieś zaburzenia ) to nawet nie masz co startować bo to szybko się wyda

Nima :rolleyes:

Opublikowano
Czasem łapie mnie jakieś dziwne ADHD, ale to chyba nie problem? :)

jeśli nad tym panujesz, i robisz to np. ot tak dla beki, to nie powinien być problem. Jednak jeśli jesteś ogólnie nadpobudliwy, to wtedy może być problemem.

joke
Opublikowano

jeśli nad tym panujesz, i robisz to np. ot tak dla beki, to nie powinien być problem. Jednak jeśli jesteś ogólnie nadpobudliwy, to wtedy może być problemem.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Czasem łapie mnie jakieś dziwne ADHD, ale to chyba nie problem? :)

ADHA agresywność nadpobudliwość itp

coś lub ktoś cię zdenerwuje wpadniesz w agresje i co w tedy ?

najlepiej jakbyś się podpytał kogoś kto się na tym zna Nauczyciela coś w tym stylu

szczerze to wątpię żeby cię przyjęli z Napadami ADHD

zależy jeszcze w jakim stopniu masz te napady bo niektórzy to latają z "siekierami kosami" :D

Nima :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...