Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to dobry komputer

sokemurat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest APU, więc jest karta graficzna co prawda mało wydajna. Jeśli ten komputer jest po jak najniższej cenie to nawet OK, ale możnaby zrobić coś że np. G2020 i HD5450.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Co za tym idzie- do niczego ;p

Dołóż ze 150/200zł

Nie do niczego, patrz niżej :DDD

No to na tej karcie w Mario może zagrasz, o G3 albo DMC4 nie ma mowy.

Kurde, ten obrazek mi się spodobał :

d5b499a3c7864cdcf9554e349f204e77.jpg?133

To APU starczy spokojnie do gry w DM4 czy G3 ;)

http://www.tomshardware.com/reviews/a10-5800k-a8-5600k-a6-5400k,3224.html

Nie jest to hiper wydajna platforma, ale jeśli dużo nie wymagasz to będzie to naprawdę dobre rozwiązanie.

Chyba, że w przyszłości planujesz większą modernizację, ale wystarczy, że dokupisz GPU, O/C proca (bo MOBO też nijakie, ale wystarczające) i już w mniej wymagające, za to nowe tytuły możesz pograć.

Opublikowano

Wątpie, czy pograsz w Gothica III, Nie chodzi tu o sam sprzęt, lecz o spieprzoną optymalizację gry. Ja na HD7950 mam co jakiś czas zacinki, co strasznie męczy bo gra jest stara. W dmc 4 zagrasz na lov

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Z integrą mam złe doświadczenia, zresztą

niepotrzebnie tylko zjada ram.

@Edit: Przepraszam za double, internet zlagował.

Opublikowano

http://www.morele.net/inventory/info/etN1N/

Tu ci fajny zestaw złożyłem za te sama cenę tylko koledzy ci grafikę dobiora i dysk trzeba kupić

Zamiast intela g860 weź g2020 nie dodalem go bo na morelach nie było. Przynajmniej nie będziesz miał w obudowie grilla xD dałem jeszcze 4gb ramu to sobie spokojnie windowsa 7 64bit zainstalujesz

Autor ma zamiar modernizować za rok-dwa, więc odpada Pentium bo Intelowska integra < A8.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...