Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołg KV-4

Gdeto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam w garażu KV-4 i takie mam pytanie czy nie popełniłem błędu że nie poszedłem w stronę IS-7 .

Bo czytałem wiele tematów " IS-4 vs IS-7" i wszyscy piszą że IS-4 to dno .

Proszę o rade :)

Opublikowano

Większość opinii to kwestia gustu, komu który czołg bardziej przypasował. Moim zdaniem oba czołgi są rewelacyjne i warte zrobienia. Częściej wyjeżdzam z garażu siódemką niż czwórką ale wcale to nie oznacza że czwórka jest gorsza. Po prostu bardziej mi przypadła do gustu 7 :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Owszem, IS-7 na papierze jest znacznie lepszy od IS-4. Jest mobilniejszy, bardziej pancerny (jeżeli uwzględnisz nachylenie pancerz) oraz ma lepsze działo. Jednakże IS-4 ma np. więcej hp.

Opublikowano

To już twoja sprawa! Mam dla Ciebie rade... pobierz sobie serwer TESTOWY i porównaj obydwa pojazdy (tzn. jak Ci się nimi gra)

Pozdrawiam.

Właśnie o tym pomyślałem. Pobrałem, już grałem i jak mówiłem wcześniej dalej będę kontynuował drzewko. Dzięki i Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...