Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Prośba o pomoc

Luke12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam piszę w sprawie logowania się do gry które w moim przypadku jest niemożliwe.Po każdej próbie logowania wyskakuje mi błąd o treści: ,,Serwer logowania nie odpowiedział. Możesz mieć problem z połączeniem, niezwiązane z serwerem League of Legends.Tutaj możesz sprawdzić stan usługi: - w tym miejscu widnieje link przekierowujący mnie do pewnego forum, gdzie można znaleźć informacje w języku angielsku, mimo mojej nie najgorszej znajomości wyżej wspomnianego języka informacje te nie pomagają mi w rozwiązaniu problemu logowania.- dalsza część komunikatu głosi: Jeśli nadal nie możesz się połączyć sprawdź ustawienia swojej zapory i porównaj je z tymi: w tym akuratnie miejscu jest link który przenosi do nieistniejącej strony.
Podsumowując nadal nie wiem jak mogę poprawnie się zalogować, dlatego proszę o pomoc.
Proszę także o szybką odpowiedź i z góry dziękuje.

Opublikowano

1. Wyłącz zaporę, i spróbuj ponownie

2. Repair (na górze po prawo te zębatki)

3. Reinstall.

Miałem ten problem, i repair pomógł.

2. Próbowałem nic nie dało

3. Odinstalowałłem i zainstalowałem najpierw wszystko spoko, lecz potem ten sam problem powrócił

1.Prosiłbym Cię jedynie byś wyjaśnił mi jak wyłączyć zaporę bo w tym prawdopodobnie tkwi problem

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Refreszuje, jak to rozwiązać?:<

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

skoro macie ten problem zapewne używacie firefox albo albo chromy spróbujcie odpalić przeglądarkę explorer i zamkąnąć ją

mi to pomógł, lol potrzebuje jej by połączyć się z serverem a jak długo jej nie używamy to przechodzi w tryb of-line i trzeba ją raz

odpalić by ponownie działała.

mam nadzieje że wam działa :)

Nie ma.png

Opublikowano

skoro macie ten problem zapewne używacie firefox albo albo chromy spróbujcie odpalić przeglądarkę explorer i zamkąnąć ją

mi to pomógł, lol potrzebuje jej by połączyć się z serverem a jak długo jej nie używamy to przechodzi w tryb of-line i trzeba ją raz

Nie znasz się więc się nie wypowiadaj.

@Topic

1. Zapora wypierdalać,

2. Antywir wypierdalać,

3. Internet Explorer -> Zaawansowane Opcje -> Odznaczasz WSZYSTKO co ma w nazwie "certyfikat/y".

Musi ci działać, jeśli nie to redownload gry ;)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Mi to pomoglo ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...