Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Pluginów dla NPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje Pluginów które umożliwią NPC(Citizens) dawania qestów(po polsku) i jak by sklepu npc, też by się przydał plugin na valute który będzie z nimi współgrał.

Bardzo bym był wdzięczny za pomoc.

Opublikowano

Może nieco "jaśniej" ?

ale jeżeli dobrze zrozumiałem to chodzi ci o sklep NPC..

Citizens o ile dobrze mi wiadomo bynajmniej "miał" taką opcje

Opublikowano

OK powiem Ci tak aby spolszczyć jakikolwiek plugin do MC polecam ci program InClassTrans odczytuje on zrozumiale (dla Cb) komendy z plików classowych (z rozszerzeniem .class) opartych na javie. Jak juz masz ten program sciągasz na dysk plugin i z jar tego plugin szukasz przez archiwum plików class ściągasz je na pulpit i otwierasz tym podanym wyżej programem jak juz znajdeziesz ten odpowiadajacy za wiadomosci wyswietlane przy braniu questa to zmieniasz na własną i wgrywasz tam gdzie był jeśli nie to radze poszukać tego w Configu.

Opublikowano

:D nie oto chodzi

poszukuje plugina który umożliwi mi dodanie qestów do npc qesty mam po polsku juz tylko brakuje trzeciego plugina do dodania tych qestów do npc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...