Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VisualBasic]GGspamer - mój pierwszy program.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, zacząłem się bawić w programowanie i napisałem takowo pierwszy mój w życiu program napisany w VisualBasic 2010 Express. Do tego programu nie używałem żadnych poradników jedynie mój kolega mi w niektórych rzeczach pomagał :) Bardzo bym prosił o ocene w skali 0/10 oraz co poprawić w następnej aktualizacji.

Na czym polega aktualizacja? ( Ważne ! )

W tej chwili nie ma żadnych aktualizacji i gdy w programie nacisniecie przycisk Aktualizuj wyskoczy wam error [404] ( że nie ma plików na ftp )

Jeżeli pojawi się aktualizacja to w programie w Wersja aktualizacji pojawi się inny napis niż 1.0.0.
Jak pojawił się napis inny niż 1.0.0 np 1.0.1 to klikamy Aktualizuj. Pobierze nam się na dysk D:/Updata/SpamerUpdata.rar

Ten plik wypakowywujemy w dowolne miejsce i uruchamiamy program. Narazie nie wiem jak zrobić żeby zapisywało aktualizacje tam gdzie jest program, oraz automatyczne wypakowywanie ( jeżeli ktoś wie to proszę o napisanie. )

Link do programu : GGspamer.zip

Skan : Skan

Screeny :

Screen1

Screen2

Screen3

Nowa wersja programu !! 1.1.0

Screen

Screen1

Screen2

Co zmieniono/dodano ? :

1.1.0
- Aktualizacje naprawione w 100%
- Kolejne bugi naprawione
- Dodano skórki
- Zmieniono parę kolorów (między innymi w tym oknie)
- Zoptymalizowano spamera

Edit: Porównajcie wersje 1.0.0 do 1.1.0 :D ( dużo sie zmieniło ;P )

Opublikowano

No od zarypania mamy tu SpamBotów ale ten mały, nawet interesujący desing, i ta nowość - updaty :D To jest interesujące. Tylko co by updatować...? Nie ważne. Nawet niezłe, masz + :D

708121422388637873334.png

Opublikowano

No od zarypania mamy tu SpamBotów ale ten mały, nawet interesujący desing, i ta nowość - updaty :D To jest interesujące. Tylko co by updatować...? Nie ważne. Nawet niezłe, masz + :D

Jak mógł byś dać skale od 0/10. I co mniej więcej poprawić.

Opublikowano

Spambot jak spambot, też nie rozumiem po co aktualizacje ale nie wnikam :)

W skali od 1 do 10 na tle innych spambotow daje 5 + 1 za chęć rozwijania projektu.

Mówisz że nie wiesz jak zrobić żeby program wypakował rar - Ja też nie.

Ale za to wiem jak zrobić aby wypakował .zip :) podpowiem ci - DotNetZip :)

No i jeśli chcesz aby pobrać coś do folderu z programem to nie podajesz ścieżki do pliku tylko wypisujesz samą nazwę z rozszerzeniem :)

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano

@ref

Aktualizacja programu 1.0.1 Beta !!

Klikamy Aktualizuj. Pobierze nam się na dysk D:/Updata/SpamerUpdata.rar Ten plik wypakowywujemy w dowolne miejsce i uruchamiamy program.

W changelogu, jest lista zmian.

Opublikowano

Nowa wersja programu !! 1.1.0

Screen

Screen1

Screen2

Co zmieniono/dodano ? :

1.1.0
- Aktualizacje naprawione w 100%
- Kolejne bugi naprawione
- Dodano skórki
- Zmieniono parę kolorów (między innymi w tym oknie)
- Zoptymalizowano spamera

Edit: Porównajcie wersje 1.0.0 do 1.1.0 :D ( dużo sie zmieniło ;P )

Opublikowano

Możesz zrobić żeby zamiast znajdywania okna to po prostu logowało się na dany numerek i wysyłało. Możesz do tego użyć mojej biblioteki do obsługi protokołu Gadu Gadu https://github.com/Symeg/GG4NET (logowanie, zmiana statusu, wysyłanie i odbieranie wiadomości) albo samemu napisać na podstawie opisu protokołu http://toxygen.net/libgadu/protocol/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...