Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sadzicie o tej myszce

Greedo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak na taką cene 2000dpi czemu nie :)

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

Razer - Jeżeli będziesz , za mocno klikał zrobi Ci się 2 klik i wtedy będzie problem mam tą myszkę i powiem że rok grania tylko tą myszką lub 2 lata *.* lepiej kupić ie 3.0

pozdrawiam

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Miałem razera i przeszedłem na i.e 30 bo w tamtej tak jak up mówi 2x click. Tą gra się na podobnym poziomie. ( żeby nie powiedzieć lepszym).

Szukam kogoś, do wspólnej nauki webmasterki. Ogarniam html, css oraz uczę się php.

Opublikowano

3/10 według mnie ponieważ przyciski myszy są połączone z całym modelem co niestety, ale zwiększa tempo strzału :]

Co do razera to kompletnie nie gamingowa mysz zbyt mała hmm dla 8 latka była by ok, ale już dla chłopa dużego to to se może na jajkach powiesić.

Opublikowano

Co do myszki Razer to jest dobra ale jak mówi mexores jest za mała i się będzie nią źle obsługiwać, chyba że masz małe dłonie to będzie dla cb ok.

Regmannn

Opublikowano

Tak jak w temacie.Zakupilem sobie ta myszke i co o niej sadzicie.

http://sklep.komputerswiat.pl/produkt/62526-mysz-titanum-goblin-6d-opt-przewodowa-tm106-gaming.html

Gówno nie mysz, nawet nie wydawaj pieniędzy na to.

Lepiej "zainwestować" w coś co jest po prostu dobre.

Miałem myszkę Logitech'a 1000CPI, kosztowała średnio w granicach 60-90 złotych. Do gry w CS'a była wystarczająca choć nie dorównywała myszką które miały np. 3600CPI. Nie dawno mi się zepsuła po kilku latach "ciężkiego" użytkowania i tymczasowo mam jakiś shit za 30 złotych który ma przełącznik CPI 800/1200/1600, niby "lepsza" a gra się nią fatalnie, potrafi się zacinać etc. Do gry w CS'a się nie nadaje i lepiej poczekać na pieniądze i kupić coś kilka razy lepszego, co będzie się spisywało w swojej pracy.

Opublikowano

Gówno nie mysz, nawet nie wydawaj pieniędzy na to.

Lepiej "zainwestować" w coś co jest po prostu dobre.

Miałem myszkę Logitech'a 1000CPI, kosztowała średnio w granicach 60-90 złotych. Do gry w CS'a była wystarczająca choć nie dorównywała myszką które miały np. 3600CPI. Nie dawno mi się zepsuła po kilku latach "ciężkiego" użytkowania i tymczasowo mam jakiś shit za 30 złotych który ma przełącznik CPI 800/1200/1600, niby "lepsza" a gra się nią fatalnie, potrafi się zacinać etc. Do gry w CS'a się nie nadaje i lepiej poczekać na pieniądze i kupić coś kilka razy lepszego, co będzie się spisywało w swojej pracy.

20-30 zł nie oznacza gówna.

Miałem myszkę za 200zł i myszkę za 30zł porównując są takie same po za jednym szczegółem ,że jedna jest z kablem a druga nie ale kabel nie przeszkadza w niczym (jest nie widoczny)

Regmannn

Opublikowano

20-30 zł nie oznacza gówna.

Miałem myszkę za 200zł i myszkę za 30zł porównując są takie same po za jednym szczegółem ,że jedna jest z kablem a druga nie ale kabel nie przeszkadza w niczym (jest nie widoczny)

Ja sam się nie natchnąłem na myszkę za 30 zł która nadaje się do gry- niestety.

Tak jak w moim przypadku była po prostu do dupy. Jeszcze na dwóch innych moich komputerach inne myszki które nie były kupowane pod gry, a tylko i wyłącznie do podstawowych czynności (więc przeciętna za 30 powinna być) psuły się w szybkim czasie, a to kilk się zjebał albo laser coś nie działał itd.

Opublikowano

Ja sam się nie natchnąłem na myszkę za 30 zł która nadaje się do gry- niestety.

Tak jak w moim przypadku była po prostu do dupy. Jeszcze na dwóch innych moich komputerach inne myszki które nie były kupowane pod gry, a tylko i wyłącznie do podstawowych czynności (więc przeciętna za 30 powinna być) psuły się w szybkim czasie, a to kilk się zjebał albo laser coś nie działał itd.

Tobie chyba chodzi o chińczyki co podziałają max tydzień a po tym czasie jak laser nie działa to się rozpada to kabel się urywa etc. Tak to te myszki są do du*y.

Ale jeżeli chodzi o zwykłą myszkę za 30 zł np taką jak ja mam obecnie esperanza em102 to taka myszka pochodzi długi czas, mam już ją ponad rok i jedyne co się z nią dzieje to urywanie się kabla przy wejściu USB ale to jest normalne przy kilku tysięcznym ruszaniu kabla w tą i z powrotem.

Regmannn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...