Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tani tablet mniej niż 500

Boguslaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, szukam Tabletu głównie do przeglądania internetu, oglądania filmów, może sluchania muzyki;D

sprawa jest taka że już wybrałem faworyta, vido n70s ma dobry dwurdzeniowy procek 1.6 do tego 1gb ram i 8 gb pamięci, oczywiscie czytniki wejscia i inne bajery w sobie ma.

jeśli mogę was spytać, to jak bardzo w tabletach przyda mi się te 1 gb ram i proc 2x 1.6. Może warto kupić coś z slabszym prockiem, 0,5gb ram i zaoszczędzić pare groszy.

jak macie tablet który mieści się cenowo to wyraźcie swoja opinie, wielkie dzięki z góry;D

Opublikowano

A ten tablet to za ile??? Ja polecam ci dobrego, taniego,chińskiego no-name'a. ŻART

Hmm.... może Goclever??? W biedronce były, ale nie wiem jak teraz to jest.

Opublikowano

Zdecydowanie polecam trochę dołożyć i zainteresować się NavRoad Nexo. Komfort użytkowania będzie dużo wyższy, a cena nie jest kosmiczna.

Opublikowano

NavRoad Nexo wydaje sie dużo lepszy a jest tylko 200 zl tańszy, ma lepsza rozdzielczość, więcej pamięci no i IPS jak tylko będzie kaska to dokladniej sie mu przyjże ;D

pytanie tylko jak takie tablety sobie radza gdy sa podpięte do telewizora powiedzmy 40 cali poradza sobie z tak dużym ekranem? i jest w tedy jakas szansa by w tamtym czasie korzystać z glosnikow telewizora?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...