Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MW3 Aktualizacja

Ustonianka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki problem że dostałem na mw3 banika. Jakiś czas po tym, pojawiło mi się że muszę ściągnąć 5gb aktualizacji... Normalnie bym to pobrał, ale mam neta z Play na limit więc... nie da rady. Chciałem pograć na koncie kolegi który nie ma bana, i jest to samo. Sprawdzałem spójność plikow i pisze że będzie pobierać 160plików (ponad 5gb). Próbowałem też z płyty instalować ponownie (Na bo2 dzieki temu bylo ok) ale też nic to nie daje - Niby jest ok, nie ma aktualizacji, ale jak chce włączyć to się pobiera.

Co mogę z tym zrobić?

Pozdrawiam.

Edit: Could not load localization.txt

Please make sure Call Of Duty: Modern Warfare 3 is run from the correct folder <-- błąd który występuje po ponownym zainstalowaniu gry na koncie kolegi.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

To zwykla aktualizacja, bez niej nawet nie majac bana nie dasz rady zagrac

po niej takze zagrac nie bedziesz mogl, chyba ze bedziesz grac na koncie Twojego kolegi (tylko zaktualizuj) inaczej w ogole nie pograsz ;)

Opublikowano

Tak tylko że aktualizacje do MW3 łącznie miały może 1.5Gb... wiele razy mi takie coś np. na BO2 wyskakiwało i wystarczyło przeistalować grę, a na MW3 raz tak miałem to wystarczyło sprawdzić spójność plików gry.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Opublikowano

Sam sie zdziwilem, ze jedna glupia aktualizacja moze wazyc 5gb, ale uwierz mi, ze po niej pojdzie ci mw3

To jest porabane, ze aktualizacja, ktora nic doslownie nie dodaje wazy az 5gb, ale bez niej mw3 nie uruchomisz

Mozesz jednak sprobowac 4d1 albo teknogods, wygoogluj sobie, ale nie wiem czy do nich jest potrzebna najnowsza werrsja mw3 ;)

Opublikowano

To nie jest aktualizacja, tylko błąd zwykły.. Gdyby to była aktualizacja to by coś wnosiła.

Gdzieś czytałem że trzeba wkleić plik localization.txt ale nie mogę go znaleść do mw3 na googlach. Mógłby ktoś wstawić ?

Opublikowano

No to sprawdz spojnosc plikow gry, nie wiem rob co chcesz, jednakk ja Ci powiadam, ze po update'cie bedzie wszystko ok, a nawet jesli to nie wina update'u to tak czy siak grac na multi bys nie mogl bo masz przestarzala wersje?

Chcesz to mozesz zroobic reinstalke mw3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...