Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka pytan , nowy gracz, pokazcie swoja pomocnosc prosy

navendoston

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Darkorbit moge nazwac moją grą dzieciństwa , nawet jezeli mam 11 lat, to grałem w to w wieku 7 , ze znajomym , ktory ma teraz 21-22 lata.

Wtedy nie bylo botow itd, golca spotykales na tamtym serwerze, ojj nie tak jak teraz.

Ale do rzeczy, stosuje sie do czegos, co czytalem kiedys, i mój skylab na tą chwilę wygląda tak :

Kolektor prometium na 6 poziomie, ulepsza się na 7 .

--||-- endurium na 6 , ulepsza sie na 7

Kolektor terbium na 6 , nie ulepsza się chwilowo.

Moduł magazynowy na 6 , ulepsza się na 7

Moduł podstawowy na 7 , ulepsza się na 8

Rafineria prometidu na 4 poziomie

Rafineria duranium na 4 poziomie

Rafineria promerium na 5 poziomie

Moduł xeno na 3 poziomie

Rafineria sepromu na 2

Moduł słoneczny na 6 .

Moje pytanie jest takie :

Jak zarabiac na skylab

Co mam jeszcze ulepszyc

Kolejne pytanko:

Chwilowo nie latam w przestrzeni, zajmuje sie tylko rozbudowywaniem skylabu.

Mialem troche kasy, wiec kredytow mi nie brakuje.

Statek do bigboy.

Gdzie znajde bieżące ceny handlu na danych serwerach? Mój to pl2

Chciałbym sobie zakupic jakiś statek, bo gdy powiecie mi co do tego skylabu, to będe miał czas, żeby nawet w taki sposób zebrac kredyty.

Kolejne pytanie:

widzę ,że większość darmowych botów , zeszla na płatne, i nie ma działających prawie, to znaczy ,że w koncu jest większa interakcja z graczami, i nie boci już pół gry?

Jeżeli coś mi jeszcze przyjdzie na myśl , dopisze to z rozpoczęciem posta " Część druga pytań" Czy coś w tym stylu

Dziękuje za wszystkie oddane odpowiedzi

Ładne, zwięzłe, i na temat , nagrodzę lajkami :)

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Wysyłaj surowce PROMERIUM (pomarańczowe) modułem transportowym tyle ile masz ladowni. Rozbudowuj tak:

prometium np.5 to samo endurium i terbium; duranium i prometid 1 poziom niższy czyli 4 i promerium i xenomit na 3 a seprom na 2 i jak rozbudowywyujesz to buduj też podstawowy, słoneczny i magazynowy. Pozdrawiam

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

Tak, ale w taki sposob, surowce wysylam 1 godzine i chyba 10 minut, ale po tej godzinie, nie produkuje sie kolejne promerium do wyslania, tylko musze czekac kolejne 3 godziny. da sie to jakos przyspieszyc, zeby to sie produkowalo w tym samym czasie?

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Jeśli się nie mylę nie ma ale promerium i tak jest najlepsze do zarabiania kredek,

co do tego czy gracze nie bocą bo nie ma free botów to nadal boci pół gry.

Bieżące ceny na serwerach znajdziesz na oficjalnym forum DO

LOL

Opublikowano

Witam.

Zastanawiam się jak twoja gra ma wyglondać xD polecisz tym statkiem WIELKIM CHLOPCEM dopadnie cie jeden goli i instantdead ziomeczku

albo bocisz albo czekasz na prywatny serwer, odechce ci sie szybko grac, gra jest za bardzo rozbudowana zebys byl w stanie dorownac innym i dominowac na wylocie!!!11

"grałem w to w wieku 7 , ze znajomym , ktory ma teraz 21-22 lata."

ROZBAWILO MNIE TO

Pozdrawiam.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Narazie wysyłaj full ładownie promerium i sprzedawaj , w między czasie lataj po x3 x4 i bij wszystko oprócz sibów . Zbieraj skrzyneczki i rób wiosenne misje z których można dziennie wycisnąć 1k za samą misję + za alieny jak trzeba bić . Rób wszystkie misje jakie masz na 1 gali jak nie masz kuponów na naprawe to nie wydawaj tej 500 urki tylko jak mówisz że masz troche tych kredek to kupuj bb wydasz te 200k kredek a nie 500 uri . Za urke najlepiej na początku zestaw lf3 a potem irysy ale jak kto chce inni wolą mieć na początku irysy inni lf3 , ale na 1 gale bardziej Ci sie lf3 przyda żeby zacząć się brać za siby . Uzbieraj jak najszybciej kredki na golca i x2 ładownie jak nie masz i będzie gitara . Pozdro tyle odemnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...