Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pbdo - testy na graczach

.:Pukacz:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie chodzi mi o samo działanie tylko wdziałem na forum pbdo, że proszą nie używać na głównych acc bla bla bla, noobek wie o co chodzi dokładniej :p

1.jpg

Opublikowano

Nie chodzi o testowanie na userach, tylko o pokazanie ludziom do czego doszli do danego czasu, ale obecnie już wyszedł stable update, bezpieczny.

Opublikowano

a myślałem, że to testy na userach czy będzie ban czy niet ;D

pukacz nie myliłeś się oni testowali na userach bo już darmowy trial wyłączyli więc wiadomo ze sprawny jest i jako 1 działający bot teraz wyłaczyli bo teraz zyski będa zwiekszone puki nie zrobią ibota dziękuje za uwage

Opublikowano

pukacz nie myliłeś się oni testowali na userach bo już darmowy trial wyłączyli więc wiadomo ze sprawny jest i jako 1 działający bot teraz wyłaczyli bo teraz zyski będa zwiekszone puki nie zrobią ibota dziękuje za uwage

Trial nadal działa, sam bot też wiec co ty za głupoty piszesz ??

Opublikowano

Triala już ni ma.

anonymous nie planujesz zostać modem polskiej sekcji aktualny mod nie wchodzi od kilku miechów

Nie mogę być modem na mpc oraz tam, w dodatku wydaje mi się że jak już ktoś by miał być modem to o ile mu by się chciało to zostałby nim Nommo, bo jest polskim oficjalnym resellerem pbdo :)

Opublikowano

Trial nadal działa, sam bot też wiec co ty za głupoty piszesz ??

głupotą jest to że się wogule udzielasz pokaż mi gdzie ci działa kolego naucz się angielskiego tylko podstaw wystarczy hehe pozdrawiami

Opublikowano

N00Buś będę MODem, o ile Dozer się zgodzi, od jakiegoś czasu mam już ochotę o to do niego napisać, ale jakoś czasu brak...

Opublikowano

Pbdo na vps na trialu nadal mi działa od poniedziałku jest włączony i smiga do teraz bo go nie wylaczalem :-)

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

jest godzina dziennie triala

jakoś mi nie działa :P chyba raczej nie ma i nie wiesz co piszesz, albo ja jestem niedoinformowany. Sam nie umiem włączyć bo pisze że licka wygasła.

Opublikowano

a dziala teraz pbdobot? bo na stronce niby nie? cos znowu aktualizuja?:D

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...