Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy dział - Recenzje

papryka366

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za ?

• Tak
      3
    • Nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . Chciałbym zaproponować nowy dział , nazywał by się on - Recenzje .

Chyba nie muszę tłumaczyć na czym on by polegał :)

Myślę , że wypali .

Wiem , że krótko opisałem , ale nic więcej nie przychodziło mi do głowy :P

Opublikowano

Na nie, reklamowaliby się minecraftowicze, byłby sam syf i zbędny bałagan

Opublikowano

Ehh, niestety wiele userów nie potrafi napisać kilku zdań bez błędów ortograficznych, a co dopiero poprawnej recenzji :).

Na nie, wg mnie nie rozwija to forum. Jest dział "filmy na mpc", gdzie można wrzuciać recenzje audio albo FanArt (w galerii można wrzucać swoje teksty, wiec może i recenzje byłyby do zaakceptowania?).

Opublikowano

Ehh, niestety wiele userów nie potrafi napisać kilku zdań bez błędów ortograficznych, a co dopiero poprawnej recenzji :).

Na nie, wg mnie nie rozwija to forum. Jest dział "filmy na mpc", gdzie można wrzuciać recenzje audio albo FanArt (w galerii można wrzucać swoje teksty, wiec może i recenzje byłyby do zaakceptowania?).

Na nie :)

Opublikowano

na nie :)

btw o ile sie nie myle to mmt robi recezje ;P

Szczerze to nie obchodzi mnie jakieś MTT . Ja chce MPC :P

Opublikowano

Jeśli już to MMT a nie MTT. I to JEST projekt MPC, więc w pewnym sensie jego część, a co za tym idzie - forum. Dział nie ma sensu, perspektyw i uzasadnienia. Jeżeli chcesz napisać recenzje telefonu - możesz to śmiało zrobić w dziale Platformy Mobilne.

Jeżeli mi wytłumaczysz ( i pozostałym userom) jaka jest idea tego działu i co miałby zawierać wtedy będzie można ocenić sugestie ponownie, bo narazie jest to dział tylko dla ciebie.

Admin Cienia
Opublikowano

Jak słusznie zauważył Zavetti recenezje można umieszczać np. w zakładce filmy itp.

Również jestem na nie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Jakby była grupa osób które mogą recenzować to fajny pomysł.

Jest taka grupa, MPC Media Team. :)

Dyskutować o grach można przecież tutaj, tako samo może również tutaj umieszczać swoje recenzje, wypowiedzieć się na temat danej gry. itp.

http://www.mpcforum.pl/forum/569-gry-single-player/

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...