Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sb.TeamCraft24.pl [Skyblock][MobArena][Moby][Potwory][AdminShop] i wiele więcej... Zapraszamy !

domds

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Smród bród i ubóstwo ... A teraz do rzeczy . Mapa ok ale ... pluginy to juz masakra, najbardziej w oczy kole ten anty lag czy co to tam jest który usuwa potwory w odległości 24 kratek od gracza (o +24 kratki potwory dopiero zaczynają sie spawnować) co w przełożeniu na skyblocka eliminuje jakąkolwiek możliwość posiadania grinderów bo poprostu moby "znikniete" nie poruszają się.Z drugiej strony także stackuje bloczki wypadające (co zostało juz dodane od wersji bodajże 1.3 bądz 1.2 wiec nie wiem po co powielać cos co juz jest...) - co skutkuje stackowaniem sie bloczków w większej odległości (bloczki zostają zabierane z generatorów i w wiekszości spalane w lawie)

@down nie wkręcaj mi tutaj ze naprawione bo dalej jest to samo ...

Opublikowano

Smród bród i ubóstwo ... A teraz do rzeczy . Mapa ok ale ... pluginy to juz masakra, najbardziej w oczy kole ten anty lag czy co to tam jest który usuwa potwory w odległości 24 kratek od gracza (o +24 kratki potwory dopiero zaczynają sie spawnować) co w przełożeniu na skyblocka eliminuje jakąkolwiek możliwość posiadania grinderów bo poprostu moby "znikniete" nie poruszają się.Z drugiej strony także stackuje bloczki wypadające (co zostało juz dodane od wersji bodajże 1.3 bądz 1.2 wiec nie wiem po co powielać cos co juz jest...) - co skutkuje stackowaniem sie bloczków w większej odległości (bloczki zostają zabierane z generatorów i w wiekszości spalane w lawie)

@down nie wkręcaj mi tutaj ze naprawione bo dalej jest to samo ...

Jesteś smieszny hah jaki anty lag ? w pluginach nie ma żadnego anty laga -.- jakoś inni nie maja problemów z gridnerami.

1379958827-U247153.png

Opublikowano

Jesteś smieszny hah jaki anty lag ? w pluginach nie ma żadnego anty laga -.- jakoś inni nie maja problemów z gridnerami.

Nie maja bo ich nie maja ... a ja już tu grać nie zamierzam ze wzgledu na beznadziejną administrację jezeli zamierzasz napisać "to nie graj ja ci nie każe" to napisz to na pw i nie rób spamu

Opublikowano

Serwer bardzo fajny ;)

- Pomocna Administracja (Ogarnięci itp.)

- Serwer bez lagów

- Pluginy pasujące do serwer'a (żadne nie potrzebne pluginy lagujące serwer)

Polecam Gracz serwera Dedazen

341632-pawico234

Opublikowano

Serwer bardzo fajny ;)

- Pomocna Administracja (Ogarnięci itp.)

- Serwer bez lagów

- Pluginy pasujące do serwer'a (żadne nie potrzebne pluginy lagujące serwer)

Polecam Gracz serwera Dedazen

Dzięki za opinię serwer cały czas się rozwija ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...