Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] bf3 premium vs bf4 premium

damian2001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wolisz , według mnie lepiej jest kupić bf3 jak nie chcesz czekać.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Wczoraj kupiłem premium, i powiem Ci że nawet jak wyjdzie bf4 to będzie dużo osób w bf3 - spokojnie wtedy dozbierasz na bf4.

Opublikowano

Ja bym ci radził jednak poczekać na BF4, bo np. będziesz zaczynać jak wszyscy czyli nie będzie na początku problemu K/D 1/5, nie będziesz się martwić pustymi serwerami itd.

LOL

Opublikowano

Kup premke do bf3 dostaniesz bete do bf4 i zadecydujesz czy szybko zbierac kase na bf4 czy spokojnie siedziec przy bf3, bynajmniej ja tak mam zamiar zrobic ;)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Ja bym ci radził jednak poczekać na BF4, bo np. będziesz zaczynać jak

wszyscy czyli nie będzie na początku problemu K/D 1/5, nie będziesz się

martwić pustymi serwerami itd.

Ale zawsze osoby które grały w inne fpsy też mogą kupić bf4 więc to prakrycznie bez różnicy...
461151420292002410470.png
Opublikowano

Panowie / panie bf4 to tylko maszynka do zarabiania pieniędzy..

Przyznam się kupiłem z 4 dodatki do bfa..

Ja Ci polecam w pierw zobaczyć pare filmików z bf4 i dopiero potem decydować w zasadzie graficznie nie będzie różnicy jedynie będzie reset rankingu.

graphic.png
Opublikowano

Jestem za bf3. Jak wyjdzie bf4 możesz spodziewać się masy bugów itd. A bf3 jest już w pewnej mierze sprawdzone i dużo graczy ;)

Opublikowano

@up ja mam takie pytanie jakich bugów? to nie jest jakaś tańsza gierka...

Będzie kosztowała około 250 zł ale będziemy mieć pewność że 95% bugów będzie wywalonych.

Tak apropo ta gra się niczym nie zmieni --> dadzą nowe dodatki aby zarobić sobie bo w bf3 już za dużo 100 lvl lata..

tu wszystko chodzi o kase..

graphic.png
Opublikowano

Ja bym ci radził jednak poczekać na BF4, bo np. będziesz zaczynać jak wszyscy czyli nie będzie na początku problemu K/D 1/5, nie będziesz się martwić pustymi serwerami itd.

I tak będzie taki problem. Jeżeli ktoś gra bardzo dobrze w BF3 to w BF4 też będzie (nawet jeżeli będzie dopiero zaczynał). To tylko kwestia poznania mapy.

@topic

Nie kupuj premium. Podstawowe mapy są bardzo fajne tak samo jak broń. Szkoda hajsu.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...