Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z grafika

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pierwszy raz w to gram i mam takie cos: dosc denerwuje mnie to bo nawet po skonczeniu rundy nie wiem ile mialem kili ...

Ic1w2nc.png

rozdzielczosc mam na prawidlowa ( z gwiazdka )

reinstall nic nie pomogl ... a karta graficzna na pewno mam dobra bo gta 4 chodzi mi na maxymalnych detalach tak samo mafia 2 czy inne dosc duzo wymagajace gry dodam ze mam PC

Opublikowano

Spróbuj zrobić aktualizację karty graficznej + zobacz, czy masz na pewno net.Framework 3.5. Myślę, że to pomoże.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Spróbuj zrobić aktualizację karty graficznej + zobacz, czy masz na pewno net.Framework 3.5. Myślę, że to pomoże.

Zobaczyłeś, że w jednym temacie pomogło i proponujesz to samo tutaj. Net.Framework jest odpowiedzialny za uruchomienie gry, możesz mi wytłumaczyć jaki to ma związek z błędami graficznymi ?

Opublikowano

wolalbym nie aktualizowac karty bo po wczesniejszej aktualizacji polowa gra nie dziala a druga polowa miala zepsuta grafike

mam wszystkie frameworki

Opublikowano

Zobaczyłeś, że w jednym temacie pomogło i proponujesz to samo tutaj. Net.Framework jest odpowiedzialny za uruchomienie gry, możesz mi wytłumaczyć jaki to ma związek z błędami graficznymi ?

Myślałem, że jesteś na tyle dorosły, jak to wynika z twoich postów, że wiesz, jaki ma to związek ... Zadałeś mi pytanie, na które odpowiedziałeś sobie sam.

wolalbym nie aktualizowac karty bo po wczesniejszej aktualizacji polowa gra nie dziala a druga polowa miala zepsuta grafike

mam wszystkie frameworki

Trzeba było uwzględnić to w temacie ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Myślałem, że jesteś na tyle dorosły, jak to wynika z twoich postów, że wiesz, jaki ma to związek ... Zadałeś mi pytanie, na które odpowiedziałeś sobie sam.

Trzeba było uwzględnić to w temacie ;)

Nie wiem jaki proces myślowy zaszedł u ciebie bądź wręcz odwrotnie, ale ja nie widzę związku programu do uruchomienia gry z grafiką. #mindfuck

Co tu się dzieje ?

@Top

Zainstaluj wszystkie aktualizacje systemu, SP oraz zaktualizuj DX.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...