Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]MCW

BlagamPomoz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kilka dni temu znalazłem minecraft version changer i zmieniłem sobie wersję na dawną betę.

Nie ukrywam, że wolę serię bety niż te popremierowe bezsensowne wersję, które przypominają rpg.

Ale przejdźmy do pytania. Czy widział ktoś, bądź grał ostatnio na serwerze Minecraft Beta od wersji 1.2.02 do 1.6 max ?

Pytam bo bardzo chciałbym zagrać jak kiedyś.

Jeżeli nie - To chciałbym pograć z kolegą na hamachi, ale robię wszystko dobrze i tylko ja z całej grupy mogę się łączyć... Więc jeżeli pytanie powyżej brzmi "Nie ma takich serwerów", prosiłbym o pomoc z tym hamachi.

Pozdrawiam.

Cześć wszystkim, jestem MlodyCebo.

Robię grafikę!

Opublikowano

Twoi koledzy też maja zmienioną wersje minecrafta przez ten sam Version Changer?

Możliwe, że coś źle z ustawieniami zrobiłeś, lub masz zapore właczona, antywirusa itd.; p

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Twoi koledzy też maja zmienioną wersje minecrafta przez ten sam Version Changer?

Możliwe, że coś źle z ustawieniami zrobiłeś, lub masz zapore właczona, antywirusa itd.; p

To Ty działasz w internecie z wyłączoną zaporą ? :D

Robię grafikę!

Opublikowano

Nie no proszę... Zmieniono nazwę mojego wątku na MCW :D Świetnie! Ale to nie ma nic wspólnego z MCW. Ja chcę tylko pograć w multi na becie 1.4.01 ;p

Robię grafikę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...