Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuje] Keylogger(?) Wpisujący sam hasła

Angerfist`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No. tak jak UP.. Poszukuje programu, dzięki któremu będe mógł uzyskać hasło do konta. Poszukuje coś na podstawie Macro, który wpisuje sam od 0 do 9 :P

Po co mi to ? Nie chce mi się rozpisywać. Powiem w skrócie Ubiegłego roku Końca roku straciłem dostęp do mojego konta.. Meil usunąłem, a ktoś przypomniał tam hasło.. I teraz próbuje odzskać : ).

Like... !

PS. NIe wiem czy dobry dział. 1 raz tu jestem ;d.

Pozdrawiam !

Opublikowano

MPCForum, nie jest od pomocy cybernetycznym złodziejom, piszesz, że wykorzystasz do potrzeb własnych, a potem włamania na konta. Przez właśnie takich jak Ty ktoś kto pracuje kilka dobrych lat, na udoskonalaniu swojej postaci, traci to wszystko w przeciągu minuty..

W skróceniu, Tutaj nie znajdziesz pomocy ;)

Pirze poprafnie po polskiemó

Opublikowano

MPCForum, nie jest od pomocy cybernetycznym złodziejom, piszesz, że wykorzystasz do potrzeb własnych, a potem włamania na konta. Przez właśnie takich jak Ty ktoś kto pracuje kilka dobrych lat, na udoskonalaniu swojej postaci, traci to wszystko w przeciągu minuty..

W skróceniu, Tutaj nie znajdziesz pomocy ;)

Pragnął bym upomnieć iż jest to serwer Pand**aMT2.

Mój nick jaki posiadałem od 2 lat to xRecoilz. I nie jestem złodziejem, wręcz przeciwinie.. Staram się pomagać osobom odzyskiwać konta. Troche to dziwnie brzmi, ale taka jest prawda :). Nie gram w metin po to, żeby chodzić i kraść jak jakiś za przeproszeniem Rumun <_<

// chce dopisać iż na poczcie, której znajdowała się postać został usunięty, a założyć ponownie o takiej samej nazwie, można po roku... Wiele osób potwierdzi moją treść. Nie wykorzystuje tego typu rzeczy, do okradania innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...