Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Aim.

jasieeks™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze tez dołącze sie do zapytania (bo po co nowy temat robic) Potrzebowalbym aimbota ale nie takiego zwykłego tylko z taką funkcją: http://www.youtube.com/watch?v=cfZ7i14q4jM

Czyli strzelam nawet w ziemie na swoim respie i kule trafiaja do przeciwnikow z przeciwnego teamu aż do ich respa (:D). Nie zależy mi na niewykrywalności.

29dvaqe.jpg
Opublikowano

Moze tez dołącze sie do zapytania (bo po co nowy temat robic) Potrzebowalbym aimbota ale nie takiego zwykłego tylko z taką funkcją: http://www.youtube.com/watch?v=cfZ7i14q4jM

Czyli strzelam nawet w ziemie na swoim respie i kule trafiaja do przeciwnikow z przeciwnego teamu aż do ich respa ( :D). Nie zależy mi na niewykrywalności.

to się nazywa silent aim . i ostatnio właśnie taki aim został dodany na mpc wiec poszukaj :)

Opublikowano

Mówisz o Roccatcie? Wiesz nie wiem jak go ustawić zeby aimbot łapał wrogów wszędzie a nie tylko w ich promieniu. Wiesz może jak ustawić go? Chyba ze mówisz o innym haxie.

Takie ustawienia są oryginalne:

ColorR=255.0
ColorG=140.0
ColorB=0.0
ColorA=255.0
Radar=255.0
ESP=2.0
DotSize=7.0
SlowAim=1.0
AimSpeed=0.0
Stealth=2.0
AimAngle=360.0
AutoWall=1.0
AimKey=1.0

29dvaqe.jpg
Opublikowano

Ja ci bym radził nie używać aima lub wh bo to nie chodzi o to w tej grze. Tam po porostu jaki masz nastrój, formę grasz uczysz się tricków, kombinacji, taktyki. Gra dostarcza wiele rozrywki na ruchliwych mapach gdzie jest sporo ludu. Jak jesteś cięki w tą grę to zacznij grać na TDM- Drużynowy Team Deathmatch. Jak będziesz dobry to przeżuć się na SD lub pro moda. Radzę ci nie grać na hackach bo to tylko psuje klimat tej gry.

Opublikowano

Nie rozumiem spiny. Jest to forum typowo o haxach także nie wiem co wy tu robicie a zwłaszcza ave_Tomasz.

A btw. ja potrafie grać. 5 lat wychowany na CoDach także czill. Nie po to mi haxy. Chce wku*wiać ludzi na prywatnych serwerach.

29dvaqe.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...