Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hardcore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posłuchałem rady człowieka, znanego tutaj, na tym forum jako MPCTaylor, abym poczekał, ąz uzbiorę kasę na maszynę żeby zrobić Hardcore.

OK, no dobrze. Zbieram teraz kasę, żeby kupić maszynkę na początek 6GB ram

Chciałbym się od Was dowiedzieć, jak zrobić dobrego Hard'a i żeby ludzie kupowali VIP na takim serwerze?

Tutaj takie pytanko poboczne xD

Czy na profitsms trzeba mieć ukończone 18 lat? Czy można tam się zarejestrować z kontem dla młodzieży?

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Aby ludzie kupowali VIP'a musisz zrobić dla VIP'a jakieś super rzeczy, a dla graczy bardzo mało tych rzeczy, musisz też dopasować trochę żeby ludziom się tam chciało grać. Cała filozofia ;)

Opublikowano

Aby ludzie kupowali VIP'a musisz zrobić dla VIP'a jakieś super rzeczy, a dla graczy bardzo mało tych rzeczy, musisz też dopasować trochę żeby ludziom się tam chciało grać. Cała filozofia ;)

popieram

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie mówiłem, żebyś robił hardcore. Napisałem, że nie ma co wydawać pieniędzy na 10 slotów. Lepiej zrobić te 8GB, czy 6GB bo zmieniasz ostatnio.

Lepiej pozbierać i zrób to co uważasz, FB, hardcore, Survival, PaintBall, parkour, PvP. Co chcesz.

Źle interpretujesz zdania, nic Ci nie kazałem, ani robić harda.

Na hardcore to najlepiej vipów moim zdaniem nie robić, bo hardcore to serwer, gdzie każdy

powinien być równy. Nie masz co im dać, bo byłoby niesprawiedliwie.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Nie powiedziałem, że ty mia kazałeś :D:D Mówię, że podsunąłeś mi ten pomysł i mi się spodobał.

A co do VIP to ja muszę jakąś serwa utrzymać i te vipy muszą być koniecznie. To jaki typ zrobić najlepiej? Może tak, powiedzcie jakie typy serwerów wam się najbardziej podobają.

Miyoshi

Opublikowano

No niewiem jak ty, ale ja bym nie wydal 6-11zl na jakies marne 6 zyc :) Ale dzieki za pomoc. Czekam na dalsze odp

Miyoshi

Opublikowano

Zrób PvP. U mnie na 70S PvP grało 70/70 i codziennie szły 3vipy. W ogóle nie płacimy, po co? Serwer był taki dobry, że z vipów starczało.

Lecz drugi H@, oprócz mnie zdecydował, że będzie sv + frakcje. 20/70 cały czas. Vipów prawie nikt nie kupuje, masakra.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...