Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wgrac

TrakerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chce się zapytać jak wgrac save do NFS undercover pozdro

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Zrzuć na Pendrive i wejdź w konsole, jeśli odczyta wgl. Ci ten plik to klikasz trójkąt i kopiujesz na dysk.

Ps. Nie wiem czy zadziała, trofea raczej na pewno nie będą pokazane.

Nie zauważyłem, że to na PSP nie PS 3 :P

Podłącz psp do kompa przez kabel USB , odszukaj folder svaedata i tam wklej plik, odłączasz konsolkę i gotowe :D

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Ale chciałem dodać ,że mam konsole e1004 i przeróbkę (wiem wiem..) I jak wrzucam do folderu savedata to tego nie moge odczytać i do tego folderu z grą też nie działa

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

@reff

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

@reff

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

podłacvz psp do kompa wejdż na kartę psp md0/psp/saves tu powino się znajdować sejvy pod dziwnymi nazami wystarczy odszukać i podmienić ;D

50829.png I5-2500k | Asus P8Z68-V PRO |  8GB RAM | HD7790 Sapphire DUAL-X OC 

Opublikowano

Mam tam plik bin i nie moge go otorzyc

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

Ale jak w gram to jest tam Corrupted Data co zrobić?

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...