Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Photoshop

Ania741

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jak wkleić tu kogoś głowę, żeby nie przekraczała warstw? poza przezroczystością ? Nie wiem , próbowałem coś zrobić no ale nic, po prostu jest przezroczystośc i tak kogoś głowe dać, ale żeby nie przekraczała nic poza tym. oto zdjęcie, które chce tam dać. Pomóżcie, będą lajki

2a5dx0z.png

Opublikowano

Nie rozumiem 8S

Chcesz wkleić kogoś twarz do tego zdjęcia ?...

Postaraj się napisać z sensem i po polsku :)

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Tak chce wkleić, ale tak żeby ta twarz nie pokryła się np. z jego włosami tylko była za włosami.

Zeby tylko była w tym przezroczystym polu i nigdzie wiecej

Opublikowano

Hmm to już jest zabawa na dłuższą metę :)

Jeśli wytniesz kogoś twarz to po prostu wklejasz na tą głowę, później pozostaję zabawa z dopasowaniem wszystkiego .

Musisz użyć gumki, smużenia itp.

Nie powiem Ci jak to wykonać bo wszystko zależy od sytuacji itp.:)

Ps. dopasowanie twarzy do innej głowy tak by wyglądało to realnie to nie prosta zabawa, więc powodzenia.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Ale nie oto chodzi, w tym przezroczystym polu wkleic komus twarz, nie chodzi mi zeby miala ten sam kolor skory itd tylko jak wkleje ta twarz to chce dopasowac ja wielkoscia i zapisac, ale zeby byl widoczny ten wasik i ta brodka na tej twarzy od kogos.

Opublikowano

Walnąłeś brusha i spoko. Teraz wystarczy tylko zrobić nową warstwę (wklej tam te inne zdjęcie i musi być koniecznie nad tą z brushem, a ta z brushem musi być na osobnej od zdjęcia tego poprzedniego, czyli nad ;d ) i naciśnij PPM->Utwórz maskę przycinającą, wtedy zdjęcie bd widoczne tylko zamiast tego brusha. Według mnie nie za bardzo bd to pasować, ale chyba o to ci chodziło.

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Ja zrobiłbym tak, że bym pod warstwą Osamy dodał zdjęcie "ofiary" następnie wyciąłbym części u Osamy, które mają mieć inny wygląd. Bawił się gumką, smużeniem i cieniami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...