Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie awansowalem do wyzszej dywizji

baloniki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem tkwi w tym ze zdobylem 100pkt i mialem szanse awansowac dywizje wyzej. Pierwszy mecz wygralem, nastepny przegralem i trzeci tez wygralem ale i tak nie awasowalem tylko znowu musze "wygrac" dwie gry aby awansowac.

Zeby awansowac musze wygrac 2 gry z rzedu?

aKiMaLaGa

WoSuAaAaAp

KwiKwiChrumChrum

•  
  • Zbieram Minusiki.

Opublikowano

Aby awansować musisz wygrać 2 gry z rządu, jak masz serię ofc.

Możesz awansować jak wygrasz, przegrasz, wygrasz. W-L-W

Jeżeli idziesz z np; brązu na srebro to musisz wygrać 3 gry pod rząd lub coś tego typu : L-L-W-W-W

L- lose

W- win

w83od2.jpg

Opublikowano

Miałem dokładnie to samo, sa dwie możliwości, albo to po prostu bug, albo dałes leave z kolejki, i punkty w magiczny sposób ci spadły. 10 takich tematów tu juz było, i nikt do tej pory nie wie o co chodzi.

Opublikowano

Aby awansować o dywizję wyżej musisz wygrać 2 z 3 meczy, a żeby awansować o ligę wyżej musisz wygrać 3 z 5 meczy. Jeśli podczas awansu zdodgujes to kończysz walkę o promocję i tracisz część punktów.

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Aha, podczas trzeciej rozgrywki musialem wyjsc bo osoby z ktore mi dobralo wybierali same adc, pewnie dlatego.

aKiMaLaGa

WoSuAaAaAp

KwiKwiChrumChrum

•  
  • Zbieram Minusiki.

Opublikowano

jesli masz serie tzn 3 rankedy na 2 musisz wygrac i jesli w tym czasie wyjdziesz z wybierania postaci to niestety awans ci sie skasuje tez niestety tak mi sie zdarzylo

to nie jest bug :)

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...