Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Switchbotv3.1-wirus.

Netskyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć gdy wypakowywuje plik Switchbotv3.1 wyskakuje wirus i moje pytanie polega na tym czy jest to jakieś groźne zagroźenie ? Czy raczej nie?

Co prawda jestem uczulony na te wirusy bo już mi eq z PL zwineli jakiś czas temu.

Pozdrawiam!

14vh3n.jpg

Opublikowano

To nie jest groźne . Skoro wiele graczy z tego korzysta to nie powinno być groźne . Wyłącz spokojnie anty wirusa ,wypakuj i graj se na nim . Lub jak tak nie chcesz to daj go do kwarantanny oczyści ci z wirusów i tyle. Ale wyłącz go lepiej zainstaluj tego switchbota i będzie dobrze . To nie jest szkodliwy virus nawet to nie jest virus . Szkodliwe poprostu oprogramowanie . Więc nie ma się co czego obawiać sam z tego korzystam więc . Pozdrowienia w cheatowaniu ;>

212z9rs.jpg

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć gdy wypakowywuje plik Switchbotv3.1 wyskakuje wirus i moje pytanie polega na tym czy jest to jakieś groźne zagroźenie ? Czy raczej nie?

Co prawda jestem uczulony na te wirusy bo już mi eq z PL zwineli jakiś czas temu.

Pozdrawiam!

Robaczki jak w każdym cheacie czy injector'ze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...