Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Origin i Battlelog

mivermixxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem dzisiaj bf'a 3... Chciałem pograć przez neta, a co za tym idzie musze sie zalogować na battlelog podając email i hasło z konta origin...

I problem polega na tym, że do programu loguje sie normalnie... Dla sprawdzenia czy dany email jest do konta na którym został aktywowany bf3 robie resetuj hasło i wpisuje ID KONTA ( nie emaila ! ) i przepisuje ten obrazek... Normalnie na emaila przychodzi mi wiadomość z ustaleniem nowego hasła.

I teraz problem jest taki, że jak sie loguje na stronie origin to loguje sie na drugie konto, które założyłem na ten sam email ?

Wyjaśni mi ktoś czemu tak ?

A najlepsze jest to, że gdy resetuje hasło do tego konta na którym zerejstrowalem BF'A to hasło przychodzi na tego emaila normalnie... Natomiast gdy resetuje hasło do drugiego konta założonego 10 minut temu, to hasło również przychodzi na TEN SAM EMAIL ?

To jak ja mam sie kurwa zalogować na pierwsze konto, skoro cały czas loguje mnie na drugie ? Mam dwa konta na jednym emailu czy co ?

Opublikowano

Dobra close

Musze usunąć drugie konto i aktywować email na tym pierwszym i bez problemu sie zaloguje... A żeby usunąć drugie konto musze sie kontaktować z EA, a tam jest taki kontakt, że ja pierdole...

Tak czy siak wysłałem emaila i musze czekać 48h na odpowiedź.

CLOSE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...