Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Zmieniacz bonow SR i UM

NieBoNie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o switcha, ktory zmienia nie tylko zwykle bony, ale i SR/UM. Do propozycji poprosze skan, bo nie chce wirusow... Ma dzialac na Eruris.pl.

Opublikowano

Nie ma takiego co zmienia tylko ŚR, zmieniają się automatycznie wszystkie bonusy czyli ŚR i UM też.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Nie ma takiego co zmienia tylko ŚR, zmieniają się automatycznie wszystkie bonusy czyli ŚR i UM też.

Czytanie ze zrozumie.iem sie klania... On napisal ze taki co zmienia um/sr a nie taki co tylko to zmienia...

Opublikowano

Ok. Sciagnalem kamermoda, all smiga, ale nie wiem jak wymieszac np na 20 um item, bo musze zaznaczyc 1 bon i daje sr(bez tego nie moge zaczac mieszania) drugi to oczywiscie um i nic nie chce wbic.. jak daje np 2 um i 0 sr to wyszlo mi -8 um 4 sr... Niech ktos powie jak mam to ustawic zeby mieszac um ;d

@Edit. Kamer jakis dziwny ustawiam mieszanie sr na 40 a stopuje przy 20 sr.. moze mi ktos wytlumaczyc co robie zle?...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...