Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Batelfild

zgul ten koper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItajcie pzyjaciele, mam taki problem bo nie dziala mi batelfild. Gdy wlonczom gre to wywala mi erora i nie wiem co robic. Eror taki: Fatal eror, not klounfd choce file sdfksdfzz00.xfx ale i tek nie wiem co z tym. prosze pomuszcie bo nie wiem co z tym mam robic. kombibowalem pżez 3 dni jak jom zainstalowac i ledwo wykminilem bo kolega mi pokazal gogle dopiero; 0
POZDRO

Opublikowano

po 1 NAUCZ SIĘ PISAĆ BO NIE WIADOMO CO PISZESZ ... w podstawówce nie uczą ortografi dzieciaku?-,-

po 2 spróbuj wywaić wszystko z bf i zainstauj jeszcze raz...

YAY

Opublikowano

Jak masz zamiar wyzywać ludzi to lepiej nie pisz wcale a to że chodzisz do 2 gimbazy to już twój problem a jak chcesz pomocy a pisać nie potrafisz to zrób zrzut ekranu...

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

Z takim netem nawet ci się nie opłaca ściągać. Będą lagi jak cholera.

Edit: Trol, teraz zauważyłem, że ma inne posty normalne i grał już w BFa. Myślę, że cls.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...