Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Gameminer.ru

darocko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec wzialem udzilal w giveaway i po zakonczeniu wszedlem w zakladke joined giveaways i ma, tam takie cos Dead Pixels Prize has been sent mam czekac , pojawi sie na steamie czy mam sie odezwac co mam zrobic?

Opublikowano

A wiec wzialem udzilal w giveaway i po zakonczeniu wszedlem w zakladke joined giveaways i ma, tam takie cos Dead Pixels Prize has been sent mam czekac , pojawi sie na steamie czy mam sie odezwac co mam zrobic?

Joined giveaways czyli te do których dołączyłeś. W zakładce Won giveaways masz te które ty wygrałeś.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja gdy wygrałem otrzymałem grę natychmiastowo. Musisz wejść na e-mail i tam powinieneś otrzymać link który przekieruje Cię na strone steam gdzie zadecydujesz co chcesz zrobić z prezentem ( możesz dodać do ekwipunku lub do biblioteki gier ).

Kocham mame

Opublikowano

Ja gdy wygrałem otrzymałem grę natychmiastowo. Musisz wejść na e-mail i tam powinieneś otrzymać link który przekieruje Cię na strone steam gdzie zadecydujesz co chcesz zrobić z prezentem ( możesz dodać do ekwipunku lub do biblioteki gier ).

Przy zakładaniu giveawaya, założyciel podaje cd-keya który natychmiastowo trafia do osoby która wygrała. Jeśli jest to steam gift trzeba czekać aż założyciel wyśle go. Mi się natomiast wydaje, że autor tego tematu pomylił zakładkę Joined z Won i myśli że wygrał :p

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...