Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SMS premium - dyskusja

robotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Poszukuję czegoś na temat SMS PREMIUM.
Jakie strony umożliwią mi takie coś w powiedzmy prowizji do 55% w wieku 16lat.
zgoda prawnego opiekuna też jest. tylko własnie problem jest w tym że nie widziałem czegoś takiego ;d oraz jak jest z rozliczaniem się dla państwa z takim czymś? skoro nie jestem pełnoletni nie wypełniam PItu ;d

a więc? miał ktoś z tym styczność? istnieje coś takiego i jak to się je?

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Nie masz 18 lat więc nie posiadasz zdolności do czynności prawnych czyli nie możesz płacić podatków a co za tym idzie żaden usługodawca nie może podpisać z tobą umowy o dzieło a tego wymagaja te wszystkie SMS Premium. Jedyna opcja to aby rodzice wzięli to na siebie i wtedy to oni będą dostawać co roku rozliczenie i będą musieli jedynie przepisywać numerki na swój PIT. Dodatkowo jeśli będziesz chciał wypłacać pieniądze co miesiąc to będą musieli przy każdej wypłacie wysyłać podpisaną umowę. Tak to mniej więcej wygląda. Inna opcja to znalezienie tzw. pośrednika który założy premium na siebie i będzie pobierał dany % prowizji (bo chyba nikt nie jest na tyle głupi aby za darmo z tym się bawić).

Opublikowano

Nie ma takiej opcji, poczekaj 2 lata.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Weź się za porządną robotę! Słyszałem, że na Podkarparciu znowu przysypało więc możesz odśnieżać drogi bo ludzie nie mogą porządnie przejeżdzać.. a jak nie to poczekaj do maja i idź na budowę, a nie kuhwa w sms'y sie bawisz - pewnie metinowe :X

photo261314.png

Opublikowano

Tylko że mi jest potrzebne nie na cele - daj daj ;d tylko wykup. bo starsznie dużo osób chce płacić sms, nawet jeżeli to ok. 40% wartosci to i tak warto jak na moje 16 lat ;d

Nieregulaminowa sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...