Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]Problem z logowaniem i wielkie WTF

orzo440

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,miesiąc temu straciłem konto odinstalowałem i zainstalowałem warz i bum nie działa mi konto,pisałem już na wielu forach pytania,posty itp lecz nigdzie nie znalazłem pomocy.Więc może tu znajdę więc tak jak powyżej lecz dochodzi do tego dziwny fakt że mam rachunek(na poczcie)że zakupiłem gre.Lecz jeśli daje "przypomnij hasło" wypełniam formularz pisze mi że takiego konto do tego emaila nie istnieje więc jak odzyskać te konto?

Opublikowano

Skoro miałeś konto (jak rozumiem - korzystałeś) to ktoś ci je podwędził. Nie mam pewności, czy można zmienic maila do logowania, ale jeżeli tak to raczej konta nie odzyskasz.\

Możesz odwołać się do supportu, że konto zostało skradzione - podasz tam dowód zakupu i może coś zdziałasz :)

Opublikowano

Skoro miałeś konto (jak rozumiem - korzystałeś) to ktoś ci je podwędził. Nie mam pewności, czy można zmienic maila do logowania, ale jeżeli tak to raczej konta nie odzyskasz.\

Możesz odwołać się do supportu, że konto zostało skradzione - podasz tam dowód zakupu i może coś zdziałasz :)

Lecz czy da się zmienić hasło na warz?Albo email?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...