Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Xin AP?

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej, dzisiaj sobie tak gram, a tu patrze Xin buduje się pod AP

Bo jak wiemy Xin jest AD.

I sęk w tym, że on miał wyjebane dmg, około 400ap i wszystkimi miotal.

Co sądzicie o robieniu tej postaci pod AP? Bo dla mnie to trochę dziwne ;<

Opublikowano

troche dziwne zeby xin-a pod ap robic ma on % dmg + 0,6 AD z ulta jakos, a pod ap to ma W heal-a co x3 hit i E po tak to to Q jest pod ad wiec nie wiem czy jest on dobry pod ap

Opublikowano

Dobre do splitpushu i robienia solo towera od 9lvl. Jakiś dmg ma ale nie zapominajmy że xin ma tylko 1 spell z przelicznikiem ap i zadaje magic dmg. Od późnego midgame taki xin tylko słabnie.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Xin pod ap jest swietny kiedy masz lichbana z Q bijesz wyjebany dmg, z W healujesz sie co 3 atak po 400, E tez jest swietne, a ulti mozna powiedziec ze taki dodatek :D

wystarczy u niego lichbane,nashor tooth,i reszta AP i CD i bynajmniej ja bylem nie do zabicia

Gram w League of Legends

Jeśli w czymś pomogłem daj +

A jeśli w czymś mogę pomóc w sprawie LoL to napisz

Opublikowano

próbowałem tak grać i powiem że nie jest tak źle, polecam build pod 40% cdr wtedy z q mamy prawie 0 cd na e i ciągle spamujemy e + q.

Nie jest taki zły, ale lepszy od ap jest chyba AS/AP/TANK czyli build typu: merce/nashor/rabadon/oblicze ducha/sunfire/lichbane

Opublikowano

Xin pod ap jest swietny kiedy masz lichbana z Q bijesz wyjebany dmg, z W healujesz sie co 3 atak po 400, E tez jest swietne, a ulti mozna powiedziec ze taki dodatek :D

wystarczy u niego lichbane,nashor tooth,i reszta AP i CD i bynajmniej ja bylem nie do zabicia

Nie z Q, a z Lichbane, Q na AP xinie to służy jedynie do aktywowania lichbane i jako knock up, na pewno nie służy do robienia dmg.

652601399840421198520.png

Opublikowano

hej, dzisiaj sobie tak gram, a tu patrze Xin buduje się pod AP

Bo jak wiemy Xin jest AD.

I sęk w tym, że on miał wyjebane dmg, około 400ap i wszystkimi miotal.

Co sądzicie o robieniu tej postaci pod AP? Bo dla mnie to trochę dziwne ;<

Bronze 5?

Nie Xin nie nadaje sie pod ap.

Opublikowano

Bronze 5?

Nie Xin nie nadaje sie pod ap.

To pewnie twierdzisz, że tryda AP też się nienadaje ?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

To wie każdy, kto nie siedzi na brązie...

No comment, AP Xin i AP Trynda są naprawdę ok, idzie sobie pograć nieźle, chodź moim zdaniem xin jest lepszy :p

Opublikowano

No comment, AP Xin i AP Trynda są naprawdę ok, idzie sobie pograć nieźle, chodź moim zdaniem xin jest lepszy :P

IMO Trynda ap nic w teamie nie robi, oprócz slowa, czasami możesz czychać na czyjeś błędy ultem i healem.

@top Xin ap jest słaby, 1 skill tylko pod przelicznik ap i ult chyba. Ale jedno moge o nim dobrze powiedzieć- mistrz 1v1

beznazwy1za.png

Opublikowano

Jak juz trynda na rankedzie to true ad, uznacie to za zly pomysl ale prawie zawsze mozna uzyc ulti cło nie? Mozna przezyc wiecej niz tank + op cryty i lifesteal. Tak, braz 1, od razu powiem ze nigdy tak trynda nie gralem i nie mam zamiaru.

Opublikowano

jejku ludzie to jest szukanie czegos co nie ma prawa istniec tak samo jak fiz ad w jungli owszem robi dmg ale TO NIE MA PRAWA BYTU ! ...

pozniej sie dziwicie ze jestescie w brazie/silver i graja trolle ... a sami chcecie grac xin ap trynd ap ...

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

To że nietypowe nie znaczy ,że gówniane ;) Zobacz na własnym przykładzie , xin pod ap ma na pewno dmg ze skilli z dupy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...