Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z pisaniem na chacie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki problem na moim serwerze minecraft bukkit iż gracze bez /op lub rangi posiadajacej all uprawnienia niemoga pisac na chacie :(

Wiem że na internecie można znależć dużo takich tematów ale żadne rozwiązanie mi niedziała :(

Moj pluginy to:

- WorldEdit, NoCheatPlus, AllPermissions, CreativeGates, AutoSave, PermissionsBukkit, ColoredSigns, Vault, PermissionsEx, FigAdmin, WorldGuard, AutoMessage, iConomy, WarpSigns, Modifyworld, PlayerStatusSigns, SupplySign, MobArena, Essentials, Jobs, Trade, EssentialsProtect, SignChestShop, EssentialsSpawn, SignShop, AZRank, LWC, ChestShop , EssentialsChat, SimpleRegionMarket, AuthMe

Bardzo proszę o odpowiedz z jakim pluginem jest problem albo jakie uprawnienia muszę dać zeby użytkownik mógł pisać.

Dziękuję i pozdrawiam. :D

Opublikowano

Nadaj im uprawnienie do chatu essentials.mChat lub coś podobnego

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

nadawałem im uprawnienia 'essentials.chat'

ale to nic niepomogło,szukałem także w configu essentals ale tam nic niebyło :(

Prosze was pomóżcie mi :/

Opublikowano

Witam.

Mam taki problem na moim serwerze minecraft bukkit iż gracze bez /op lub rangi posiadajacej all uprawnienia niemoga pisac na chacie :(

Wiem że na internecie można znależć dużo takich tematów ale żadne rozwiązanie mi niedziała :(

Moj pluginy to:

- WorldEdit, NoCheatPlus, AllPermissions, CreativeGates, AutoSave, PermissionsBukkit, ColoredSigns, Vault, PermissionsEx, FigAdmin, WorldGuard, AutoMessage, iConomy, WarpSigns, Modifyworld, PlayerStatusSigns, SupplySign, MobArena, Essentials, Jobs, Trade, EssentialsProtect, SignChestShop, EssentialsSpawn, SignShop, AZRank, LWC, ChestShop , EssentialsChat, SimpleRegionMarket, AuthMe

Bardzo proszę o odpowiedz z jakim pluginem jest problem albo jakie uprawnienia muszę dać zeby użytkownik mógł pisać.

Dziękuję i pozdrawiam. :D

Pewnie coś w opcjach Mc masz Ustawione bo ja tez tak miałem więc popatrz dobrze w opciach Mc

75c2377d0268a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...