Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z kluczem

wojtek19992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem z kluczem w grze dayZ, automatycznie mi się zmienił, nie wiem czemu, ale sprawdzałem w rejestrze i ok, usunąłem całą grę, wszystkie rejestry do tej gry, ArmA2 normalnie się usunęła i inne, ale gdy probuje usuwac cos w rejest0rze ArmA 2 OA to wyskakuje błąd:
Nie można usunąć ArmA 2 OA: błąd przy usuwaniu klucza...probowalem to nawet usunac w "systemie" awaryjnym oraz innymi programami i nic nie działało, ciągle ten błąd, ma ktoś jakies propozycje jak to naprawić? dodam, że gdy se zainstalowałem arme to wszystko dzialalo dopoki nie probowalem se spatchowac na wczesniejsza wersje, wtedy wyskoczyl błąd BAD CD KEY, automatycznie zmienil mi sie klucz do tej gry i nie mam pojecia jak to naprawic oprocz formata systemu sciagalem jakies rozne programy w 1 wyskoczylo ze nie ma uprawnien administratora, mimo ze otwieralem za pomoca administratora w 2 wyskoczylo, ze inny plik uzywa aktualnie tego pliku, a jak juz probowalem sam zmienic to nie moge tego usunac, jakies propozycje ?:(

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

też mam ten problem i przeglądam strony osobiście teraz co będe robić to http://peb.pl/logi-do-sprawdzenia/994383-wirusy-svchost-exe-i-autorun-info.html

to to wszystko co jest tam opisane jak patrzyłęm na logi gościa śą zaifekowane u niego to znaczy że, u ciebie jak i u mnie nie możemy usunąć ArmA 2 oa i cał klucz bo jest to zainfekowane czyli teraz co ci zostaje przeczytaj to i rób po kolei jak na stronie co podałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...