Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aimbot ,Wallhack

kluku99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje działający Aimot ale nie autoshot i wallhack na steam niewykrywalny mam win7 32 bity i z tego co widze na tym i innych forach nie ma cheata który by mi działał :/ prosze o pomoc . za pomoc +

Opublikowano

czytałem to i robilem 2 razy i niedziała :/

@EDIT:

w sensie mam kwadraty w ziemi i aima wogule nie widac :/

Masz kwadraty na ziemi, to ustaw rozdzielczość w CS, taką samą jaką masz ustawioną na pulpicie (we właściwościach).

Take it easy my friend

Opublikowano

czytałem to i robilem 2 razy i niedziała :/

@EDIT:

w sensie mam kwadraty w ziemi i aima wogule nie widac :/

ale ja mam rozdzielczość 1028x1024 a takiej w cs nie ma jest max 1028x960 a jak zmienię pulpitu to mam u góry i na dole czarny pasek :/ da się zrobić w cs tą rozdzielczość większą ??

@EDIT:

zmieniłem tą rozdzielczość i teraz w ogule nie ma kwadratów ani auto bh ani nic

Opublikowano

Bo zmieniłeś rozdzielczość podczas gry z włączonym cheatem pewnie ;) Wyłącz cheata, włącz grę, zmień rozdziałkę i wtedy włącz cheata (w tym wypadku rr cs'a)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

no dobra wh działa ale nic poza tym a ja bym chciał aimbota coś jak leis jak jeszcze działał tylko wyłącza Steama jak włączam leis czyli wykrywa go już a leis dobry był :P szukam coś podobnego .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...