Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łatwy loch małp - mental

nefiles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, gram na solarze. posiadam mentala 15 lvl.

i mam pytanie. na jakim lvl najlepiej isc do latwego lochu malp dropić medale? :) oczywiscie z rekawiczka. prosze o pomoc ;)

baner.png

Opublikowano

15-20 najlepiej, nie sluchaj tych mózgów co ci beda kazali na 5 juz leciec bo to sensu nie ma, wiecej na poty wydasz niz dostaniesz na medale :D 15-20 to najlepszy przedzial...

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Ja radzę iść na 18-21 . Z moich obserwacji największy lot . A po drugie masz zbroję na 18 , która pomaga. :)

+++++ Mile widziane : )

Opublikowano

Najlepiej jest 20lvl bo masz szeroki i tygrysia oraz skill na m1 a drugie na 1 do ataku, a drop tez jest ok

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

tylko lvl 18 dlaczego ?

masz o 4-6 lvl mniej od malph

mozesz ubrac tygrysia + skill na m

dokup rekawice na 7 dni

= medale dropia jak bajka :)

wiekszego lvl nie wbijaj bo to tylko bedzie zmiejszac % na drop

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

21 lvl :)

Lvl bardzo podobny do mobków, zakładasz już tarcze i hełm na 21, gizamę, srebrną i tygre. Do tego silne na m1 i 3 offy po 1 pkt. :)

Do tych co mówią że drop słabszy, może i minimalnie tak, ale przy eq na 21 i silnym m, na poty wydaje się 10 razy mniej niż na np. 15 lvlu. Chciałbym też zaznaczyć że dropienie w m2 na metkach 25, 30, 35 postacią 35 Wam nie przeszkadza i nie narzekacie że jest słabszy drop niż np. na 25 :)

Opublikowano

Drop medali będziesz miał od 15 do 25lv, jednak polecam pójść postacią 30lv na koniec (do bossa) i tam bić ponieważ małpy się szybko i dużo respią.

Opublikowano

18lv będzie najlepszy gdyż ubierasz już Tygrysią i masz dodatkowo skilla na m i jest to korzystne.

Ubierasz na dodatek Pajęczą gdyż moim zdaniem lepiej się nią expi/dropi na takim lv. a szybkość ataku jeżeli Cię stać i możesz sobie na to pozwolić wspomożesz miksturką na szybkość ataku (zielona).

Ja osobiście na tym poziomie chodziłem i powiem Ci ,że byłem zadowolony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...