Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy za SMS mozna kupic Funds z Prezentem?

szluga123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , mam zamiar wydac kase w gre i za pomoca sms-a chce kupic za 45 zł. 22k Funds + Prezent Nosferatu. Czy wlasnie mozna wyslac sms 45 zl ? Zebym dostal w prezencie Nosferatu.Klikam Boku SMS , bo to ze SMS-em wysylasz to nie ma tego za 45 zl z prezentem;/Moge wyslac za 24 zl 10400 Fund bedzie. A ja chce SMS-em za 45 zł. 22k fund z prezentem. Da sie to jakos zrobic czy tylko przelewem i innymi sposobami?

Opublikowano

Urfa, serio jesteś takim debilem, czy ci za to płacą?

Ale na serio się pytam.

Masz opcje BOKU SMS, masz tam do cholery sms za 45zł i do niego gratisową broń?

Nie?

Coś więcej?

Musisz kupić paysafecard, albo przelew masz tam taką ładniutką instrukcję z podpunktami co po kolei robić.

Myślę, że dziecko na poziomie 3 klasy by ogarnęło, ale jak będziesz miał jakieś pytania to wal śmiało :)

(nie zapomnij po waleniu tutaj napisać)

436951440626370320491.png

Opublikowano

kiki nic nie widziaeś w tym miejscu -_-

zapierdzieasz do skepu prosisz doadowanie do paycefcard za 50 zeta wpisujesz kod i jebut masz nosferatu i 22k funds....

TAKIE TRUDNE?-,-

YAY

Opublikowano

Albo z konta bierzesz kase i masz Nosferatu. Ea to tacy skąpcy, że gdyby dali prezenty na Sms,to zbankrutowaliby.

Opublikowano

Nie wiem za co Surasmen dostał warna skoro, napisał prawdę. Bo koleś chyba udaje takiego głupa-.-
Jak inni pisali. Nie masz innej opcji w Boku SMS? No nie masz czyli prezentów też nie czyli NIE MOŻESZ !

GNLS-Soxic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...