Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie Dodatki do jakiej broni?

szluga123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam ostatnio zamiar byc koxem w bf wydajac troche hajsu w ta gre.I nie chce popelnic bledu w kupowaniu dlatego sie pytam Was:). Jakie Dodatki sa najlepsze , jak je kupic, i czy te najlepsze dodatki to dodac do FAMASA czy L85A2.

Gram na Mapach bez sił powietrznych . Tam gdzie tylko sie strzela. Jak juz mi podacie najlepsze dodatki w tej grze, to czy FAMAS bedzie lepszy z tymi naj dodatkami czy L85A2 z naj dodatkami. Jezeli mam np: 15 lvl i mam funds np: 18999 To czy moge kupic za te 18999 Funds L85A2 ? Chodzi mi o to czy jak klikne ''KUP'' To tam troche wyzej tez pisze Odblokuj i kup. To znaczy , że odrazu jak klikne ''KUP'' to mi odblokuje poprostu i bede musial kupic znowu czy odrazu mi odblokowywuje i kupuje i mi zabiera 18999 Funds.

Jak ktos mi odpowie na wszystkie pytania bede bardzo wdzieczny:)

Opublikowano

Po pierwsze nie zakładaj pierdylion takich samych tematów.

Po drugie odpowiedzi do tego pytania masz we wcześniejszych tematach.

Po trzecie tak, odblokujesz i już ją masz, ale z tego co mi się wydaje to te 19k to jest za mało.

Po czwarte to, że wydasz w tę grę trochę "hajsu", to nie znaczy, że będziesz "koxem".

Zamiar możesz taki mieć, ale co do praktyki to szczerze wątpię.

436951440626370320491.png

Opublikowano

kup famasa ... bez nemezis to tych 5 dych prawie nie opya isę kupować 85... jak odbokujesz broń to odrazu ją kupisz ...

kup famasa ... może kiedyś dadzą w promocji czy coś nemezis i se wtedy kupisz xD

YAY

Opublikowano

Po pierwsze jest napisane, a nie pisze.

Po drugie bez kolby nemesis nic nie ugrasz.

Po trzecie jak mówisz, że grasz na małych mapach lepiej jest kupić famasa. Na małych dystansach famas jest op.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...