Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co to za hack?!

AdiQ99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

O co chodzi z tym , że gościu prosi o pokazania eq , kolo wykłada na handel . A ten buummm ! I tamten co pokazywał to eq już go nie ma bo ten sprzątnął ... Co to jest . Szybko , proszę . Będzie + . Ale jak bd dobrze wytłumaczone! :P

Opublikowano

To byłby trade hack, ale on prawdopodobnie nie istnieje, a już na pewno nie jest udostępniony dla "szarego kowalskiego".Na YouTube nawet nie szukaj tego, bo to są w 100% wirusy.

Opublikowano

Trade Hack, Coś takiego że pokazuje mu w eq item a on za ciebie go akceptuje czy coś w tym stylu, kiedyś miałem testowałem ale nieogarnełem go do końca i usunłem.

Opublikowano

Trade hack istnieje.

Tutaj prosze macie link na YT

Trade hack od KamerModa a jak do teraz wiemy każdy jego hack działa :)

beztytuudkt.png

Opublikowano

Trade hack istnieje.

Tutaj prosze macie link na YT

Trade hack od KamerModa a jak do teraz wiemy każdy jego hack działa :)

To jest bug na "klonowanie zbroi" Kiedyś to działało na starych plikach, obecnie już nie.

Opublikowano

Trade Hack istnieje pewnie do tej pory, lecz nikt go CI nie udostępni za darmo ... Kiedyś można było kupić na e*pvpers wersje, która działała na PL'u , ale to z 3 lata wstecz

kozakreggae.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...