Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dźwięki w grze.

porzuc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam pytanie czy jest taka możliwość, aby wyłączyć odgłosy deszczu/burzy na mapie underpass w grze cod mw2? tylko ten głos, tak aby było słychać normalnie kroki, strzały itp. Jeżeli się da, to proszę o rozwiązanie. :)

Opublikowano

a nie "legalnie" ? głównie chodzi mi o to aby zostawić tylko to co potrzebne, czyli krok,i strzały wybuchy, odgłosy tłuczonej szyby, upadki, przeładowywania, dźwięk plantu/rozplantu, zmiane broni i innych kluczowych rzeczy, muzykę juz mam wyłączoną i teraz tylko otoczenie.

Budowniczy
Opublikowano

Napisałem kiedyś poradnik ale , ten sposób wyłącza jedynie muzyke w tle polega to na tym że musisz zmienić nazwe folderu miles na cokolwiek nie wiem czy tym pozbędziesz się też dzwieku deszczu ale zawsze możesz spróbować.

Opublikowano

@up

To wyłącz w ogóle cały dźwięk jak Ci wszystko przeszkadza DŻIZAS.

Nic mi nie przeszkadza, napisalem tylko, ze zmiana nazwy tamtego folderu to usuwa tylko muzyke w grze ja nie moge, nie byles pewny wiec Ci odpowiedzialem. ;P

Po za tym chyba pomyliles mnie z autorem tematu:/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...