Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] związane z helikopterem

zgóltenkoper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema

mam pytanie związane z śmigłowcowym systemem radarowym swój- obcy, to działa na zasadzie, że oznacza wrogie jednostki na polu walki, czy również je automatycznie namierza i jak wystrzelę rakiety to automatycznie w nie lecą ? a jeżeli nie, czy można jakoś namierzać przeciwnika żeby rakiety leciały w niego tuż po wystrzale.

Opublikowano

Poleci jedynie gdy strzelisz trackerem inaczej się nie da.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

to ci pokazuje wrogów ... oznacza ich zieony kwadracik xD (bodajże ...) ta da sie namierzać te takie 2 rakietki przeciw pancerne jeśi ktoś namierzy ci tracerem np APC to jak wystrzeisz rakietki te 2 to poecą w zaznaczony APC xD

YAY

Opublikowano

co to ten tracker ? bo ja nie obeznany jeszcze :P

To takie coś

BFP4F_Tracer_Render.png Namierza wroga (np apc czy heli) zadaje 1dmg[taki kwadracik] (pojazdom nie zadaje dmg)

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Zależy jaki duet leci :) Ja tam używam jak jestem co-pilotem, ale faktem jest że podczas lotu ciężko trafić. Podczas walki dwóch heli ta strzałka może przeważyć szalę, pilot odpala dwie rakiety przeciwpancerne i po drugim heli pozostaje tylko kupa złomu.

Opublikowano

To coś oznacza na czerwono wrogów jak latasz śmigłem rosyjskim a na zielono jak śmigłem amerykańskim, przynajmniej u mnie.

Co do namierzania to jak UP musi być coś na tracerze.

A co do tracera 2 pilota to faktycznie, trafianie nimi jest w locie bardzo trudne, jak czasami latałem jako 2 pilot to za ch*j nie szło nimi trafić

więc jednak lepiej czekać aż piechota coś z tracera utrafi ;d

LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...