Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepsza brań dla medyka

kiewin000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najlepszą bronią jest QBB potem mg36 obie są dobre ale QBB wymiata na większe odległości i ma większą moc

Opublikowano

Jest to dość dobra broń ale według mnie najlepsze jest QBB.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

jesi nie masz koby NEMEZIS to nie kupuj QBB.... stracisz kase.... ja tam za choya nie mogem ogarnąć z thunderbot czy inną kobą....

nie zmieniaj broni bo jak narazie to najepsza broń da medyka po QBB

YAY

Opublikowano

jesi nie masz koby NEMEZIS to nie kupuj QBB.... stracisz kase.... ja tam za choya nie mogem ogarnąć z thunderbot czy inną kobą....

nie zmieniaj broni bo jak narazie to najepsza broń da medyka po QBB

Ja nie mam nemezis i daje radę tak grać że mnie z serwerów wyrzucają nie jestem pewien ale mam chyba thunderbolt

Opublikowano

Nie wydawaj kasy na Qbb,bo MG36 dobra. Może kup holografa, ammunicje 4-rzędową lub magazynki viper i lufe Predator.

Opublikowano

Są i zwolennicy MG36 i QBB, ja tam wolę MG36.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Tak naprawdę dla medyka top1 to tylko Qbb reszta to tylko wypierdki.Mg36 też daje rade,ale jest dużo gorsze m.in gorzej spisuje się z biodra oraz większy ciut odrzut mniej precyzyjny.

Też czekam na L86a2 dla medyka,bo już Qbb trochę mi się znudziło i nie ma lepszej broni w zastępstwie.L86a2 będzię napewno szybsze niż co ma szturm l85a2,ale za to w l86a2 będzie dużo większy odrzut miejmy nadzieje,że odrzut będzie ciut mniejszy od Qbb żeby jakaś różnica dużo lepsza była :P

Ps.W każdym bądź razie ta nowa broń dla medyka będzie nie prędko jeszcze nowa broń nie wyszła dla szturmowca,a co mówić dla medyka ... Trzeba było głosować na medyka wtedy byłaby broń w 1 kolejności,a tak to będzie w 3 kolejności także nie prędko... .

Opublikowano

Najlepsze bronie medyka to QBB i MG36, co lepsze to strasznie ciężko stwierdzić bo 1 powie że QBB lepsze od MG36 a drugi na odwrót, być może jak wejdzie L86 to coś się zmieni i będą 3 dobre medykowe bronie ale tego to na razie nie wiadomo.

Ja sam jednak bym z tych 2 wybrał QBB

LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...