Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ToyStory Private Server v53[BETA] LEPSZEGO NIE ZNAJDZIESZ

madzia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
manazwede7ea6.png

TOY STORY PRIVATE SERVER V53 ZAPRASZA

EXP : 250x
DROP : 5x
MESOS : 500-1000x
QUEST EXP : 30x
ACC MARKER : Nie posiadam ,Robie sama do ograniczonej ilości (pisać na hamachi )
WWW : http://www.toyms.pl.tl/
FORUM : http://www.toyms.nmj.pl/

DOWNLOAD GRZYBKA (patch) : http://www.speedyshare.com/282729482.html

JAK WEJSC !!! :
1.Ściągamy grzybka
2.Wklejamy to do folderu z gMS v53 (Global Maple Story v53) np.E:/Gry/MapleGLobal v53
3.Po wklejeniu wchodzimy jeszcze raz do folderu gdzie daliśmy Patcha
4.klikamy na grzybka PPM(prawy przycisk myszki) wyślij do >pulpit
5.Gdy mamy już na pulpicie ,dajemy na patcha(grzybek) PPM(prawy przycisk myszki) właściwości>element docelowy i wpisujemy IP i Port servera ,czyli 5.212.143.7 8484
A przykład to tak ma wyglądać E:\Gry\gMSv53\ToyMSMS.exe 5.212.143.7
6. Dajemy zastosuj i OK
7. Klikamy dwa razy na ikonkę(grzybka) i wbijamy do servera

ORAZ

ABY ZAGRAĆ NA SERVERZE TRZEBA WEJŚĆ NA HAMACHI

NAZWA SIECI / HASLO :

ToyMS / maple
ToyMS2 / maple

toystorymapleup9.jpg

Server ONLINE

sadasdasdwm1iw0.jpg

signaturemadziadw5zt504e.jpg

"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett

36622.gif

Wejdź http://dziewczynkaa.mybrute.com i zagraj ze mną :*

Opublikowano

Server fajnie się zapowiada, lecz dla mnie torche za mały exp [i like hight exp rate (gram nawet na serwerze z 5000x)]

Mogła byś zastartować kapke wcześniej. Btw. To osatnie logo Maine!

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Hasło coś nie działa do hamachi do 1 konta

Strona rejestracjii: Jeszcze nie ma -.-

Opublikowano

moze lepszego niema ale czemu na 0.53 :( jak bedzie na 0.54 to powidz

Opublikowano

jak dla mnie to exp o jedno 0 za duzy ;] ale z braku to mozna przetestowac moze serwer bedzie mial "to cos" :)

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano
Server fajnie się zapowiada, lecz dla mnie torche za mały exp [i like hight exp rate (gram nawet na serwerze z 5000x)]

Widze ze polowa mpc nie umie nawet ang. "hight" Oo, chyba "high"

Co do serwera, zrob na ver54, acc makera i wiecej osob bedzie gralo ;)

Servery MapleStory godne uwagi:

- MevicStory - juz nie dziala

- aQuaMS - Klik

Jeżeli sądzisz, że Kaka jest złym moderatorem, a inni tylko liżą mu dupę wstaw to do sygny! :P(( <lizu lizu>

Opublikowano

@UP

Po 1. To mogłeś sobie oszczędzić, nie każdy jest tak idealny jak Ty.

Po 2. Acc Maker faktycznie by się przydał. A skąd wiesz, że grało by więcej osób? Medium jakieś? Ja naprzykład (i nie tylko) wole v.53 niżeli v.54

Po 3.

Widze ze polowa mpc nie umie nawet ang. "hight" Oo, chyba "high"

MOGŁEŚ mnie poprawić, ale nie obrażać "połowy Mpc".

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

jak byście dali poradnik lub coś na v54 .A co nad Acc Markerem to miałam problem z bazą danych ,ale idzie sie wyrobić lekki spam ale ...

@DOWN

tak beta testy serwer będzie działał przez określony czas ,będzie również miał innego hostera czyli inne IP ,pojawi sie również inny silnik .Nazwa serwer ,sieci zostaną .Ta zmiana zależy od nowego hostera .Hoster sie lepiej zna od de mnie więc ...

Server ON za 3 mniuty

"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett

36622.gif

Opublikowano

@Do tych ktorzy uwazaja ze lepiej zrobic v54

to wcale nie jest dobry pomysl

@do tego ktory sadzi ze na v54 wicej osob by gralo

nie bedziemy komentowac. powiem ci tylko ze grubiutko sie mylisz :]

@Mevic nie bulwersuj sie tak bo jezeli chcesz cos napisac przydalo by sie znac tego pisownie... bo to tak samo jak ja bym napisal "dórzo" mniejwiecej taki sam blad jak hight.

a teraz gwozdz wypowiedzi:

madzia napisala

ACC MARKER : Nie posiadam ,Robie sama do ograniczonej ilości (pisać na hamachi )

WIEC OBJASNIENIE DLA KRETYNOW KTORYCH NA TYM FORUM JEST W CH**

dzieci neostrady nie potrafiace czytac polecam przeczytac to z 10 razy zeby dotarlo

wypowiedz madzi oznacza ze ona robi konta sama

pytanie - dlaczego ?

opcji jest kilka na ktore wpadl by moj 3 letni brat

beta testy ? a kilku userow jak przetestuja bedzie reg on - oczywista sprawa

sprawdza nicki moze sie nie spodobac bo wie ze to jakies dziecko prasace gmow o lvle itemy itp i jednym slowem brzeczace nad uchem [moze miec takie doswiadczenia z innych serwerow]

a moze poprostu ma taki kaprys

ja osobiscie stawiam na to 1 ! bo podspotem macie napisane TO SA BETA KURDE TESTY !!

mam nadzieje ze dotrze to do tych ktorzy maja problemy z czytaniem ze zrozumieniem [i pewnie nie tylko.]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

Server ONLINE ZAPRASZAM do 24.00 lub 01.00

@EDIT

1 crash od 2 godzin :P

ehh 3-4 osob o godzinie 23:28 ,ściągam globalMaple Story v54 a oni 0 lagów :D i 0 crashy

36622.gif

Opublikowano

Widzę że teraz wszyscy robią strony na www.stronygratis.pl -.-"

Mam nadzieję że będzie dobry serwer. :>

Powodzenia

45% tego forum to pojeby i neo kidy. Jeśli tak uważasz wklej to do swojej sygny.
Opublikowano

Polecam ten server naprawde bardzo mili gmowie [a szczególnie Madzia] i bardzo dlugo on

P.S Madzia jakby co to moge ci pomuc z forum...:] jakby co to pm tu albo na hamachi:]

@down

acha to ok:]

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano
Polecam ten server naprawde bardzo mili gmowie [a szczególnie Madzia] i bardzo dlugo on

P.S Madzia jakby co to moge ci pomuc z forum...:] jakby co to pm tu albo na hamachi:]

Forum i stronę to ja prowadzę.

Opublikowano

Server padł ,bo trzeba dużo czasu +nauka+własne życie ,każdy na hamachi pisze z 100000 osób "kiedy server ON "

i wielki SPAM ,a server był z 6 godzin Online i tylko przez 15minut dodałam kilka rzeczy do servera ,server się zwalił ,chciałam to cofnać ale nie szło już,dałam inny silnik ,trzeba by zrobic reset kont i od nowa robić i znowu spam by był .Żeby zrobić trzeba CIERPLIWOSCI

to tylko były beta testy :P

36622.gif

Opublikowano

Madzia no to sprubuj od nowa postawic serva i wszystcy niech przyzekna ze niebeda spamowac ,, kiedy bedzie serv on" jak bedzie on to ona napisze:] prosze madziu:/

Ja:

Wiw3k:

Opublikowano

Sam to przeżywałem.

crash i chciałem dodać pare dodatków a tu spam "Kiedy włonczysh serwer???????????????????"

Porpstu cierpliwość :D

45% tego forum to pojeby i neo kidy. Jeśli tak uważasz wklej to do swojej sygny.
Opublikowano

ee ? serwer RIP z tego co widze :) madzi ni ma na hamaku opuscila siec.

fajno bylo ale sie skonczylo :P madzia jak cos naprawiasz to wylacz hamaka najlepiej ;] wtedy nie beda ci rpzeszkadzac [to tak na przyszlosc]

NP. DzinX "-_-

Opublikowano

eh... madzia sie wkurzyla i jest po serverze..

P.s Prosze o zamkniecie tematu bo server juz padl

Ja:

Wiw3k:

Opublikowano

Hę?

Nie wkurzyła się : >

Popatrzcie na jej podpis:

--------------------

Wyjechałam będę za tydzień może dla dwa.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

gadalem z pitersenem na hamaku [byl to gm na tym serwie] teraz podobno on go robi :) wiec moze wstanie [wg mnie na gora 3 dni :) no ale coz, poki nie bedzie kasy na dedyka nie bedzie pozadnego serwera]

NP. DzinX "-_-

Opublikowano

Prawda próbuje odpalic serw ale ciągle ten błąd : http://img354.imageshack.us/img354/4046/bladuu5.png

------ Build started: Project: MapleStoryServer, Configuration: Release Win32 ------

Compiling...

LoginPacket.cpp

Linking...

Generating code

Finished generating code

connection.lib(Acceptor.obj) : warning LNK4099: PDB 'vc90.pdb' was not found with '..\release\connection.lib' or at 'c:\Documents and Settings\xx\Pulpit\TitanMS v006 Repack UPLOAD speed123\Release\vc90.pdb'; linking object as if no debug info

decoder.lib(Decoder.obj) : warning LNK4099: PDB 'vc90.pdb' was not found with '..\release\decoder.lib' or at 'c:\Documents and Settings\xx\Pulpit\TitanMS v006 Repack UPLOAD speed123\Release\vc90.pdb'; linking object as if no debug info

connection.lib(Selector.obj) : warning LNK4099: PDB 'vc90.pdb' was not found with '..\release\connection.lib' or at 'c:\Documents and Settings\xx\Pulpit\TitanMS v006 Repack UPLOAD speed123\Release\vc90.pdb'; linking object as if no debug info

decoder.lib(MapleEncryption.obj) : warning LNK4099: PDB 'vc90.pdb' was not found with '..\release\decoder.lib' or at 'c:\Documents and Settings\xx\Pulpit\TitanMS v006 Repack UPLOAD speed123\Release\vc90.pdb'; linking object as if no debug info

connection.lib(PacketHandler.obj) : warning LNK4099: PDB 'vc90.pdb' was not found with '..\release\connection.lib' or at 'c:\Documents and Settings\xx\Pulpit\TitanMS v006 Repack UPLOAD speed123\Release\vc90.pdb'; linking object as if no debug info

decoder.lib(AESEncryption.obj) : warning LNK4099: PDB 'vc90.pdb' was not found with '..\release\decoder.lib' or at 'c:\Documents and Settings\xx\Pulpit\TitanMS v006 Repack UPLOAD speed123\Release\vc90.pdb'; linking object as if no debug info

Embedding manifest...

Build log was saved at "file://c:\Documents and Settings\xx\Pulpit\TitanMS v006 Repack UPLOAD speed123\MapleStoryServer\Release\BuildLog.htm"

MapleStoryServer - 0 error(s), 6 warning(s)

========== Build: 1 succeeded, 0 failed, 2 up-to-date, 0 skipped ==========

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...