Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] GRA

patryk01077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie a raczej dwa.

1.z czego lepiej pobierać z torrent, klient od razu czy word_of_Tanks.eu.exe?

2.Czy warto wracać do gry?

Opublikowano

Klient ten co waży 4GB? ehhh a jak pobieram z tego World_of_tanks_eu.exe? bo mi pobieranie z neta przerywa po 2 godzinach a szybki net nie jest :(

Opublikowano

Klient ten co waży 4GB? ehhh a jak pobieram z tego World_of_tanks_eu.exe? bo mi pobieranie z neta przerywa po 2 godzinach a szybki net nie jest :(

a ten word_of_tanks_eu.exe jest zły? Ale przez utorrent można też?

Opublikowano

Ściągnij ze strony wota nie przez torrenta, jak będziesz mieć instalatora to wyłącz torrenta i wtedy ci będzie normalnie pobierać, a do gry warto wracać bo 8.5 wersji nowe czołgi będą :D

Opublikowano

Ściągnij ze strony wota nie przez torrenta, jak będziesz mieć instalatora to wyłącz torrenta i wtedy ci będzie normalnie pobierać, a do gry warto wracać bo 8.5 wersji nowe czołgi będą :D

Torrent może i wolniej sciąga bo to zależy on seedów ale za to sprawdza spójność pobieranych plików.

76561198001815076.png
Opublikowano

Dziękuje za pomoc mi się pobiera to 4 godzimny + co dzień pół godziny na załadowanie postępów potrzebnych do dalszego pobieriania...

Close topic please

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...